2024-04-18 20:36

IMAGINILE ZILEI: Bătaie de joc pe banii românilor la Spitalul mobil de la Lețcani

 |  18:30
IMAGINILE ZILEI: Bătaie de joc pe banii românilor la Spitalul mobil de la Lețcani

Zilele trecute, Raed Arafat anunța că paturile ATI vor fi suplimentate și după redeschiderea spitalului mobil COVID de la Lețcani. Această dorință pare tot mai departe de a fi pusă în practică după ce miercuri au apărut imagini cu apa care s-a infiltrat în structura spitalului construit cu 13 milioane de euro.

Pe lângă problemele găsite de corpul de control al Ministerului Sănătăţii, acum, în spital, plouă. 

Costel Alexe, preşedinte CJ Iaşi: „Am avut astăzi o nouă întâlnire la Leţcani cu prefectul judeţului Iaşi, cu directorul DSP, cu managerul de la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi şi alţi factori implicaţi tocmai pentru a vedea exact stadiul implementării celor 31 de măsuri de conformare care au fost prevăzute în raportul de control al Ministrului Sănătăţii.Din păcate, astăzi, Euronest mai are o serie de deficienţe care trebuiesc remediate pentru ca acel spital să fie funcţional din nou. Din păcate sunt o serie de deficienţe la nivel de izolare, astfel încât, în anumite sectoare, picura în spital.”

La polul opus, stă declaraţia directorului firmei care s-a ocupat de lucrările de la Spitalul Mobil Leţcani.

Alina Popa, director Euronest: „Plouă doar la o intrare, pe un hol. Picură, nu plouă. Problema se va remedia chiar astăzi. Legat de temperatură, nu există niciun salon în spital în care temperatura să fie sub 20 de grade.”

Situaţia  este alarmantă, mai ales că în ultimele zile, în Iaşi nu a fost liber niciun pat pe ATI.

Costel Alexe, preşedinte CJ Iaşi: „Costel Alexe, astăzi, ca orice alt ieşean consideră că cu cei 10 milioane de euro din banii noştri, puteam să reabilităm fie alte spitale, fie să construim chiar unul de la zero care să dăinuie în timp, nu să cumpărăm nişte containere cu nişte paturi şi atât.”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-17

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE