2022-07-02 07:24

Imagini cu ZVASTICA în pozele postate de clubul Primăriei Capitalei! Vezi reacția conducerii CSM București

 |  11:13
Imagini cu ZVASTICA în pozele postate de clubul Primăriei Capitalei! Vezi reacția conducerii CSM București

Clubul patronat de Primăria Capitalei, CSM București, a postat pe contul oficial de Facebook mai multe fotografii cu echipele de copii ale secţiei de rugby, având pe fundal o zvastică desenată pe un zid în complexul Sportiv Steaua, informează gsp.ro.

După mai mult de 16 ore, gruparea bucureșteană a observat gafa impardonabilă și a șters respectivele fotografii, exprimându-și regretul faţă de apariţia controversatului simbol din pozele postate pe rețeaua de socializare.

"În legătură cu articolele apărute în presă, CSM Bucureşti doreşte să menţioneze faptul că scopul principal al postării apărute pe pagina oficială de Facebook este promovarea copiilor şi a juniorilor, practicanţi de rugby. Din păcate, simbolul prezent pe clădirea din spatele echipelor nu face cinste nimănui, astfel încât pozele au fost şterse. Ne cerem scuze, încă o dată, pentru această neînţelegere", a precizat clubul din subordinea Primăriei Capitalei.

"Astăzi, profitând de vremea superbă de afară, tigrişorii din ACADEMIA DE RUGBY Under 14, au participat la FESTIVALUL DE RUGBY PENTRU COPII “ Octavian Corneliu-Luluş” organizat pe stadionul Ghencea de către #CSASteaua în colaborare cu #AMRB. Sub îndrumarea domnilor antrenori Ionuţ FERARU si Florea OPRIŞ, #CSMB a participat la 3 categorii de vârstă: Under 14 şi Under 12 la baieţi, dar si cu o echipă formată în totalitate din fete. Felicitări şi succes în desluşirea tainelor rugbyului", se arată în postarea de pe contul oficial de Facebook, sub titlul "Aventura trigrişorilor continuă".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE