2024-04-19 17:56

UPDATE. Imagini revoltătoare cu Ciolacu, Tudose și alte nouă persoane în restaurantul unei pensiuni fară respectarea măsurilor de distanțare

 |  10:32
UPDATE. Imagini revoltătoare cu Ciolacu, Tudose și alte nouă persoane în restaurantul unei pensiuni fară respectarea măsurilor de distanțare

Liderul PSD Marcel Ciolacu, ex-premierul Mihai Tudose și alte nouă persoane fost surprinși în restaurantul unei pensiuni, nerespectând măsurile de distanţare socială, conform Realitatea Plus. Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a încercat să explice apoi că au fost trei grupuri la trei mese, și că fotografia e făcută când s-au aşezat toţi la masă pentru scurt timp, şi că în urma apelului la 112 făcut de cel care a făcut fotografia, a venit şi poliţia, care nu a constatat nereguli.

UPDATE 11.34. Toate persoanele de la masă urmează să primească amenzi, precum și patronul localului, dar și un ospătar. totul în cuantum de 21.000 de lei. În plus, Marcel Ciolacu a fost contactat de IPJ Buzău pentru a pune la dispoziția autorităților datele celor prezenți la masă. Potrivit legii, maximum 6 oameni pot sta la aceeași masă.

Liderul PSD a fost surprins sâmbătă seară stând la masă, alături de fostul premier Mihai Tudose și de alte nouă persoane, la restaurantul pensiunii „Ţara Luanei” din Sărata Monteoru, judeţul Buzău, stand unii lângă alții, fără nici o regulă de distanțare socială.

„Noi ne-am întâlnit... Am fost trei grupuri la trei mese. Poza este făcută când ne-am aşezat toţi la o masă. (...) Lucrurile nu au fost aşa cum au fost prezentate. Am stat trei grupuri la trei mese. 30 de secunde, un minut, am alăturat mesele...Furnizorul acestei fotografii... a sunat la 112. (...) A venit un echipaj de poliţie. (...) Atât timp cât a fost echipajul... Au venit, s-au lămurit. (...) Deci, dacă era de sancţionat, ar fi fost sancţiune”, a declarant Lucian Romaşcanu, la Realitatea PLUS.

El a mai spus şi că regretă acest incident şi îndeamnă populaţia să respecte regulile de protecţie date de autorităţi pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE