2020-10-20 11:10

Ilie CARABULEA, la un pas de libertate. Ce decizie de ULTIMĂ ORĂ au luat judecătorii

 |  13:38
Ilie CARABULEA, la un pas de libertate. Ce decizie de ULTIMĂ ORĂ au luat judecătorii

Ilie Carabulea, cunoscutul om de afaceri din Sibiu, va fi pus în libertate după ce magistraţii de la Judecătoria Aiud au hotărât să fie eliberat condiţionat. Milionarul, care se află în penitenciarul Aiud, a solicitat să fie pus în libertate din motive medicale. Ilie Carabulea are de executat cinci ani de detenţie. Decizia judecătorilor nu este definitivă.

În iunie 2017, Ilie Carabulea a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul ASF-Carpatica. Iniţial, la instanţa de fond, respectiv Curtea de Apel Bucureşti, omul de afaceri a primit şase ani şi şase luni de închisoare cu executare.

El a fost trimis în judecată de DNA în aprilie 2014, pentru săvârşirea unor fapte de corupţie.

Potrivit DNA, în 2012, Carpatica Asig, companie specializată în emiterea de poliţe de asigurări, în ponderea cărora cea mai mare proporţie o aveau asigurările tip RCA, avea o situaţie financiară precară şi necesita o infuzie de capital de circa 11 milioane de euro. Începând cu mai 2013, Ilie Carabulea a constituit, conform procurorilor, un grup infracţional organizat, în scopul săvârşirii unor infracţiuni prin care se urmărea protejarea intereselor financiare ale Carpatica Asig, anunțau procurorii anticorupţie prin rechizitoriu.

Carabulea a mai fost încarcerat în Penitenciarul Aiud în 2012, pentru o jumătate de an, fiind liberat condiţionat înainte de expirarea duratei pedepsei de un an şi şase luni de închisoare primită pentru dare de mită şi cumpărare de influenţă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-04-20Parerea ta...

LEVST.
20 Apr 2018

un recidivist NU mai poate beneficia de nicio clementa, mai ales asa repede, adica " a fost pus in puscarie la sfarsitul anului 2017 si eliberat la inceputul lui 2018"... Probabil face parte din anturajul mafiotic al lui iohanis si acesta a intervenit pentru el... De la 5 ani, pana la nici un an, este un adevarat abuz al judecatorilor, chiar daca este bonav, bolnavii au nevoie de odihna, iar acolo o poate avea din plin, iar medicatia necesara, i se poate adminstra-la fel de bine- si dupa gratii...Dar -doar ce am zis- justitia romana este infratita cu talharii si nu cu principiile care ar trebui sa guverneze aceasta putere a statului de drept...
ANONIM
20 Apr 2018

ACEST MONSTRU ESTE CREATIA LUI BASESCU SI MIRON MITREA care l-au ales ca paravan pe acest CARAPULEA. Ro este tara bananiera.
COADA DRACULUI
23 Apr 2018

A FURAT DE A STINS SI EL VORBEA CU TATA LUI FARAOANCA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE