2024-04-19 23:19

Grasu XXL, cercetat de Poliție: "De ce să îmi pară rău? E un concert de rap, trebuie să știi la ce vii"

 |  14:30
Grasu XXL, cercetat de Poliție: "De ce să îmi pară rău? E un concert de rap, trebuie să știi la ce vii"

Grasu XXL a intrat în conflict cu un spectator, iar momentul a fost surprins de fanii prezenți la concert. Imaginile au ajuns apoi pe internet și, ulterior, în atenția Poliției. Cântărețul spune că nu regretă gestul și că a încercat să aplaneze situația cu vorba bună, însă fanul său era beat și a întrecut măsura.

Într-un video publicat pe TikTok, Grasu XXL este protagonistul incidentului neașteptat. Rapperul a stropit cu apă şi l-a înjurat pe un tânăr care i-a reproşat că promovează jocurile de noroc. 

Polițiștii anunță că au văzut imaginile și s-au sesizat din oficiu.

În acest caz, se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Având în vedere apariția unor imagini video pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenințat un bărbat, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au anunțat polițiștii.

"Eu aia am încercat, da nu mi-a dat microfonul. Le-am spus ce s-a întâmplat. Nu am de ce să mă tem. Doar l-am stropit cu apă. Era matol. Să îmi pară rău de ce? Nu aș spune că îmi pare rău, dacă s-ar întâmpla din nou și un om de genul ăla ar face asa, l-aș stropi cu apă din nou. E un concert de rap, trebuie să știi la ce vii", a declarat Grasu XXL la ieșirea de la audieri".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE