2020-10-25 23:42

Fostul deputat Vlad Cosma face MĂRTURISIRI ȘOCANTE: Şeful DNA Ploiești mi-a cerut SĂ FALSIFIC documente

 |  23:42
Fostul deputat Vlad Cosma face MĂRTURISIRI ȘOCANTE: Şeful DNA Ploiești mi-a cerut SĂ FALSIFIC documente

Fostul deputat PSD, Vlad Cosma, iese la rampă cu înregistrări bombă, în care dezvăluie cum procurorul DNA Ploieşti Onea i-ar fi cerut să modifice documente, probe care ar fi fost folosite ulterior în dosarul lui Sebastian Ghiţă.

"Aceste probe false au fost folosite cu rea credinţă pentru a induce în eroare judecătorii de la Tribunalul Prahova când a fost cerut mandat de arestare pentru Sebastian Ghiţă.

„M-au pus să modific pozele care au venit în plic, să le fac din nou, fără dată. (...)  Sunt la fel, numai că le-am scos data. Nicolas Anatolie...o să-i umplu 8-ul ăsta de aici. Şi să mai umplu aici, încă un 8 la Matei Maria.”,  spunea, pe înregistrare, Vlad Cosma.

Mă duc cu tabelele modificate înapoi la DNA, la Onea Lucian care se uită la ele şi îmi spune că e foarte mulţumit.

Procurorul Negulescu m-a chemat să-mi spună ulterior că am reuşit să o salvez pe sora mea, dar să am grijă la ce spune procurorul Onea. Probele au fost folosite împotriva lui Sebastian Ghiţă. Aşa au reuşit să introducă în dosar nişte probe false, prin care au reuşit să aresteze un deputat şi sp compromită un premier şi familia sa. În acelaşi mod a fost fabricat şi dosarul în care mp judec la ÎCCJ, fiind adus un stick cu probe false. La acest moment, stickul a dispărut, iar martorul mincinos a recunoscut în faţa judecătorilor.", a declarat Vlad Cosma într-o înregistrare făcută publică la Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-02-12Parerea ta...

MAFIA PSD.
12 Feb 2018

Borfasii cosma sunt ''la famiglia'' de Ploiesti si se ocupa cu denigrarea institutiilor statului roman.
@COSMA
13 Feb 2018

CE CURAJ NEBUN ARE " IMACULATUL " COSMA , CU CITEVA ZILE INAINTE DE PROCES ... PIERDERE DE TIMP , TOATA FAMILIA V-A FI CAZATA LA JILAVA PESTE CITEVA ZILE ...
îNTREBARE:
13 Feb 2018

Dacă-ți spunea să te arunci din LAC în PUȚ cu capu-n jos, te-aruncai?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE