2024-04-25 09:52

FOCAR de infecție într-un bloc din Capitală. Povestea profesoarei care își terorizează vecinii

 |  17:21
FOCAR de infecție într-un bloc din Capitală. Povestea profesoarei care își terorizează vecinii

Locuitorii dintr-un bloc din sectorul 6 al Capitalei trăiesc un adevărat coșmar de câțiva ani. Într-unul dintre apartamente este un adevărat focar de infecție care pune în pericol sănătatea oamenilor, mai ales în contextul pandemiei pe care o traversăm.

Proprietara apartamentului și-a lăsat sora în vârstă de 50 de ani în grija unei profesoare cu grave probleme psihice, la recomandarea medicului care o trata de tulburare bipolară, doctorița Mona Dincă. Profesoara Maria Dincă, în vârstă de 65 de ani, dată afară din mai multe locuințe pentru neplata datoriilor, este chiar sora medicului Mona Dincă.

De atunci, coșmarul locatarilor blocului pare că nu are sfârșit și rezolvare. Nu numai că fata cu handicap mental și locomotor nu este îngrijită corespunzător, dar oamenii din bloc se plâng de mirosul din apartament și gândacii care au invadat imobilul.

Autoritățile dau din umeri neputincioase. Nenumărate sesizări făcute de Asociația de Proprietari la Primăria Sectorului 6, Direcția de Sănătate Publică, Autoritatea Tutelară, Direcția pentru Protecție Socială au rămas fără nicio rezolvare concretă.

”De peste un an si jumatate, am apelat la toate autoritatile din sectorul 6. La Primarie. serviciul Asistenta Sociala(DGASPC), Autoritatea Tutelara, la DSP si nu au facut nimic practic. Ne au spus să găsim noi pe cineva care să preia tutela surorii. Și, cum nu s-a oferit nimeni, a ramas dosarul în instanță în coadă de pește” a declarat Adrian Manea, președintele Asociației de Proprietari pentru Puterea24.

Medicul Mona Dincă nu a putut fi contactată pentru a putea oferi un răspuns referitor la situația în care se află sora sa.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-10

Documente:

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE