2024-04-23 12:14

Fiul lui Ilie Dumitrescu şi un militar din Bucureşti, prinşi de DIICOT când vindeau COCAINĂ

 |  17:18
Fiul lui Ilie Dumitrescu şi un militar din Bucureşti, prinşi de DIICOT când vindeau COCAINĂ

Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, dar şi un militar din Bucureşti, au fost prinşi de DIICOT când vineau cocaină în apropierea unui restaurant. Sica Dumitrescu si-a recunoscut fapta.

Cei doi au fost prinşi pe 18 ianuarie 2021, în apropierea unui restaurant din centrul Capitalei, în timp ce vindeau cocaină în valoare de 1.350 de lei.

Audiaţi la DIICOT, cei doi au fost cercetaţi sub control judiciar, iar ieri, procurorii au decis trimiterea în judecată a dosarului, fiul lui Ilie Dumitrescu şi militarul din Bucureşti fiind acuzaţi de trafic de droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc.

"Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București.   

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", se arată într-un comunicat al DIICOT.

Fiind audiat, Sică Dumitrescu a recunoscut că i-a vândut cocaină martorului colaborator, însă fără a urmări un interes financiar.

Referitor la contribuţia caporalului, el a declarat că i-a solicitat sprijinul acestuia pentru a-l transporta cu autoturismul, până la întâlnirea cu martorul colaborator, însă militarul ar fi aflat în acea împrejurare că urmează să le vândă cocaină, scrie Agerpres.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE