2022-08-15 22:05

Femei jefuite de cercei și lănțișoare la METROU

 |  21:03
Femei jefuite de cercei și lănțișoare la METROU

Un bărbat a tâlhărit mai multe femei la metrou, smulgându-le lănţişoarele şi cerceii din urechi în timp ce trenul era oprit în staţii.

Poliţiști l-au reținut pe bărbat de 43 de ani, acest fiind acuzat de tâlhărie și arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. În cursul zilei de joi, 28 iulie, în intervalul orar 06.30-10.30, mai multe femei au fost tâlhărite în timp ce se aflau în trenurile de metrou, în zona Sectoarelor 1, 2, și 3. Femeilor le-au fost smulse lănţişoarele de la gât şi cerceii din urechi. Suspectul ar mai fi comis o altă infracţiune de tâlhărie, asupra unei femei, pe 21 iulie, în jurul orei 20,00, când i-ar fi smuls un lănţişor în timp ce se afla într-o staţie de metrou din Sectorul 5.

În comunicat, Poliţia a detaliat şi infracţiunile de care este acuzat bărbatul:

– în jurul orei 06.30, în timp ce se afla într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 2, bărbatul i-ar fi smuls unei femei un cercel.

-după aproximativ o jumătate de oră, aflându-se într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 1, bănuitul i-ar fi smuls un cercel, unei alte femei.

– în jurul orei 09.30, bărbatul i-ar fi smuls unei persoane un lănțișor, într-un tren de metrou oprit într-o statie din Sectorul 2.

-ulterior, în jurul orei 10.30, bănuitul ar fi smuls, din nou, un lănțișor, unei alte persoane, în timp ce se afla într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 3.

Bunurile pe care bărbatul le-a furat, respectiv doi cercei și două lănțișoare au fost recuperate, urmând să fie predate persoanelor vătămate.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE