2020-09-27 23:19

Fata cea mare a femeii din București, care își TORTURA fetița de 5 ani: "Am fost la Poliție, dar m-au trimis acasă"

 |  16:21
Fata cea mare a femeii din București, care își TORTURA fetița de 5 ani: "Am fost la Poliție, dar m-au trimis acasă"

Sora mai mare a fetiței de cinci ani bătută și torturată de mama sa a povestit detalii șocante din viața pe care a dus-o în casa femeii și despre bătăile încasate la ordinea zilei.

Nicoleta, în vârstă de 19 ani, a povestit calvarul prin care a trecut. Fata a povestit, la Antena 1, că a fugit de acasă, împreună cu o altă soră, ca să scape de chinurile la care le supunea mama.

Nicoleta a povestit că în urmă cu un an, în urma loviturilor primite, fetița cea mică, atunci în vârstă de patru ani, a căpătat o rană foarte mare la cap, o gaură la nivelul craniului.

"Anul trecut și-a spart capul. Avea o gaură în cap. Am fost la Poliție, dar m-au trimis acasă, mi-au zis că nu e treaba mea și să îl las pe taică-su să își facă treaba. Oriunde mergeam îmi ziceau că nu puteam să fac nimic”, a povestit Nicoleta la "Acces Direct".

"Pe mine m-au crescut bunicii. Mama şi tata s-au despărtit când eu aveam cred, maxim o lună. M-au crescut bunicii, dar mai mult din dorinţa bunicului. Nu am dus-o foarte roz. Bunica era destul de agresivă cu mine. Am mers de multe ori bătută la şcoală. Profesorii au vrut să sune la Protecţia Copilului doar că încercam să acopăr, să muşamalizez, pentru că îmi era foarte frică (...) În jurul vârstei de 13 ani şi jumătate, sora mea, care în momentul de faţă are 15 ani, a fugit de acasă pentru că mama a bătut-o şi a venit la mine la bunica. Avea vânătăi peste tot, plângea, nu putea să doarmă", a mai spus tânăra.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


Autocar