2020-10-22 11:55

EXCLUSIV. Un fost șef SRI, noul guvernator al Deltei Dunării

 |  14:36
EXCLUSIV. Un fost șef SRI, noul guvernator al Deltei Dunării

Mandatul guvernatorului Mălin-Matei Mușetescu, în fruntea Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), a cam expirat odată cu condamnarea lui Liviu Dragnea.

Potrivit informațiilor noastre, premierul Viorica Dăncilă îl va înlocui, în această săptămână, cu un personaj surpriză. Noul guvernator al ARBDD va fi un pensionar militar, în persoana lui Cătălin Țibuleac (FOTO), nimeni altul decât fostul șef al SRI Tulcea, cel care în prezent este președintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

Practic, Mălin Mușetescu, omul pus guvernator de Dragnea și pentru faptul că baronului de Teleorman îi plăcea să pescuiască în Delta Dunării, va fi înlocuit de cel care, până de curând, monitoriza tot ce mișcă prin Tulcea și mai ales prin Delta Dunării. Trebuie precizat că Mălin Mușetescu a fost numit guvernator al ARBDD în 2017, de către premierul Sorin Grindeanu, în locul interimarului de la aceea vreme, Grigore Baboianu, care îl criticase pe Dragnea pentru o partidă de pescuit în Delta Dunării. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-06-12Parerea ta...

ANONIMUS
11 Iun 2019

Chiar nu gasim pentru aceasta bijuterie a naturii decat politruci fara competente in domeniu. Avem absolventi de stiinte biologice si nu au locuri de munca. Am ajuns o tara de rasu-plansu.
VIORICA
12 Iun 2019

SECURISMUL, SINECURISMUL, MAFIOTISMUL SI TICALOSIA AU DISTRUS DUPA 1989 ROMANIA
ANDREI
12 Iun 2019

In sfârșit un om competent! Urmăriți-i activitatea de când a intrat în “civilie”. Lăsați prejudecățile deoparte! A făcut minuni in Tulcea, punând la aceeași masa privații din turism și autoritățile și făcând singura asociatie din țara, un parteneriat public privat! Niciodată Delta Dunării nu a fost atat de promovată, atat de vizibila in toată Europa, cu zeci de acțiuni de promovare!
DANIELA
12 Iun 2019

Primele două comentarii vin de acolo de unde au venit si guvernatorii care au facut praf delta: dintr-un birou din București. Județul Tulcea este un judet cu multe probleme, iar in 2018 a fost pentru prima data pe primul loc la ceva. Stiti la ce? Primul din România la creșterea numărului de turiști! Tibuleac este singurul care a reușit să îi facă sa inteleaga pe privați si pe autorități că trebuie sa tragă la aceeași căruță pentru promovarea județului.
PATROCLE
13 Iun 2019

Turismul in Delta trebuie facut cu masura si controlat. Dincolo de orice intelegeri si aliante nu se pate dezvolta fara limite in o rezervatie a Biosferei. Multe s-au construit in Delta fara a exista cerinte de inaltime, arhitectura locala, si dimensiuni in functie de resursele locale. O sa distrugem Delta asa cum distrugem padurile din Ro. Nu toti cei care posteaza sunt incompetenti.
LIZUCA
14 Iun 2019

Doar cei cu nume de cățel...
PENTRU LIZUCA
14 Iun 2019

Mai puneti mana pe carte ca sa vedeti ce inseamna Rezervatie a Biosferei. Multi scriu ca sa se afle in treaba.
PILAT
15 Iun 2019

ABSOLVETII DE PANA IN 1989 AI SCOLILOR DE MILITIE, SECURITATE, JUSTITIE SI MApN SA FIE TRECUTI IN REZERVA(pensionati) SI SA FIE SCOSI DIN ORICE FUNCTIE PUBLICA DETINUTA IN PREZENT PENTRU A SE PUTEA LIMPEZI SI NORMALIZA SITUATIA DEZASTRUASA IN CARE SE AFLA ROMANIA.
ION
29 Iun 2019

Poate ca militian nu deranja... Insa este un fost securist! Maiii!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE