2020-12-04 22:03

EXCLUSIV: Colonelul Mădălin Hîncu a început sezonul transferurilor la Steaua: Doi handbaliști brazilieni, la schimb cu doi cai!

 |  16:06
EXCLUSIV: Colonelul Mădălin Hîncu a început sezonul transferurilor la Steaua: Doi handbaliști brazilieni, la schimb cu doi cai!

PUTEREA a semnalat de mai multe ori faptul că, imediat după instalarea la sfârşitul lunii ianuarie, în fruntea CSA Steaua Bucureşti, a colonelului Mădălin Hîncu, întreaga activitate a clubului militar a fost bulversată printr-o serie de decizii aberante și ilegale ale acestuia.

Mai mult, colac peste pupăză, după ce îşi delegase ilegal atribuțiile de serviciu, el a intrat în concediu de odihnă imediat după declanşarea stării de urgenţă. Însă, la sfârșitul săptămânii trecute, Mădălin Hîncu a luat o decizie incredibilă în istoria de peste 73 de ani a clubului militar.

Hîncu: „Ministrul Apărării a spus să luăm cinci cai...”

Comandantul Mădălin Hîncu i-a transmis managerului sportiv al secțiilor de călărie, motociclism și handbal, Andrei Cian, că „ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a dispus să se cumpere cinci cai pentru secția de călărie”. Ca atare, Hîncu i-a dat dispoziție lui Cian să nu se mai transfere niciun handbalist român sau străin, iar banii destinați transferurilor să fie dați pentru cumpărarea cailor. Astfel, echipa de handbal masculin este obligată de Hîncu să renunțe la transferul celor doi handbaliști brazilieni Guilherme Valadão Gama și João Pedro Silva, cu care deja bătuseră palma la fel ca și cu interul stânga, tunisianul Mosbah Sanai. Practic, prin această decizie Hîncu dă dovadă încă o dată că vrea să distrugă jocurile sportive de la CSA Steaua, în special handbalul, iar faptul că l-a dat afară din club pe marele Vasile Stîngă, după 43 de ani sub culorile clubului militar, demonstrează fară niciun dubiu că el vrea să îngroape cel mai titrat club sportiv din România.

Cătălin Hîncu, urmaşul „groparului” Boroi

PUTEREA a semnalat faptul că Mădălin Sorin Hîncu a venit la CSA Steaua la începutul anului 2016, printr-o mișcare care ar trebui analizată cât mai bine de conducerea Ministerului Apărării Naționale. Profitând de căderea guvernului Ponta, după tragedia de la Colectiv, CSA Steaua, condusă la aceea vreme de controversatul colonel George Boroi, și-a mărit surprinzător numărul secțiilor și al sportivilor, prin integrarea Clubului Sportiv Aplicativ Militar „Bucegi” Predeal, condus tocmai de colonelul Mădălin Sorin Hîncu. „Începând de la 1 ianuarie 2016, Clubul Sportiv Aplicativ Militar Bucegi a devenit parte integrantă a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Cel mai galonat club sportiv din România își mărește astfel numărul disciplinelor practicate de sportivii săi, pentru a include și sporturile montane și de iarnă. Din acest an, Clubul Sportiv Aplicativ Militar Bucegi va deveni „Centrul de sporturi montane Bucegi”. Acesta va avea ca obiect de activitate discipline sportive olimpice, precum biatlon, schi alpin, escaladă, schi fond, sanie, dar și neolimpice, precum triatlon de iarnă, alergare montană, schi alpinism”, se preciza, la acea vreme, într-un comunicat de presă al clubului militar. Dar, trebuie precizat faptul că Clubul Sportiv Aplicativ Militar „Bucegi” Predeal, la fel ca și Baza de Instruire, făcea parte, până la trecerea la CSA Steaua, din structura Centrului de Instruire pentru Infanterie și Vânători de Munte din cadrul Statului Major al Forțelor Terestre. Astfel, la clubul mliitar au răsărit, după anul nou 2016, încă opt secții de sporturi de iarnă, ajungându-se la 43 de secții, față de 21 câte erau la venirea în fruntea CSA Steaua, în 2003, a lui George Boroi. Practic, prin impunerea în aceste condiții a colonelului Mădălin Hîncu se continuă opera de distrugerea a clubului militar, începută și pusă în aplicare de Boroi, prin mărirea fără justificare a numărului de secții ceea ce va conduce automat la transformarea clubului într-un club de amatori și nicidecum într-ul pentru marea performanță.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-19Parerea ta...

DORIIN
20 Iul 2020

Dar de unde știți Dvs așa de bine?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE