2021-02-27 21:30

El este tânărul UCIS într-o sală de fitness din București!

 |  21:08
El este tânărul UCIS într-o sală de fitness din București!

Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat mortal în urma unui conflict izbucnit la o sală de fitness din Sectorul 3 al Capitalei. Cel care care a comis oribila crimă este tot un tânăr care a fost reținut de polițiști.

Crima care a avut loc luni după amiază la o sală de forță din Capitală a îngrozit o țară întreagă.

Un bărbat a fost înjughiat mortal, după un conflict verbal izbucnit într-o sală de foță din Capitală.

Din păcate, iată că și în 2021 legea străzii domnește în cartierele bucureștene.

Tragedia a avut loc în cartierul Vitan, în zona Răcari. Potrivit martorilor, cei doi tineri s-au certat încă de acum câteva zile, iar astăzi a avut loc conflictul verbal care s-a încheiat cu o crimă.

Trupul neînsuflețit al tânărului urmează să fie ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

''Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat in zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității.

De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care acordă îngrijiri bărbatului rănit. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat.

Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor'', se arată în comunicatul transmis de Poliţia Capitalei, citat de Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE