2024-07-21 18:37

E oficial: Monica Macovei, VINOVATĂ de producerea accidentului în care a spulberat un motociclist

 |  12:06
E oficial: Monica Macovei, VINOVATĂ de producerea accidentului în care a spulberat un motociclist

Polițiștii au stabilit că fostul ministru Monica Macovei, implicată sâmbătă într-un accident, a tăiat curba și a intrat pe contrasens, anunță Antena3, care citează surse judiciare. Cercetarea preliminară a stabilit, de asemenea, că nu i s-a spart cauciucul, așa cum a susținut Monica Macovei. Informațiile pe surse au fost confirmate de Iulian Surugiu.

„Expertiza tehnică este în lucru, iar săptămâna viitoare cred că va fi gata”, a spus Iulian Surugiu, la Antena3.

Până acum, Monica Macovei nu a fost audiată. În schimb, a fost deschis un dosar penal in rem, în care se fac cercetări pentru fapta de vătămare corporală din culpă.

Anchetatorii susțin că fostul ministru al Justiției va fi chemat la audieri după ce motociclistul va fi supus unei expertize medico-legale. Deocamdată, însă, acesta se află internat în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța, unde ar fi în stare gravă, dar stabilă.

Se pare că fostul ministru al Justiției circula dinspre 2 Mai către Mangalia, a intrat într-o curbă și nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat apoi pe contrasens, lovind frontal un motociclist în vârstă de 56 de ani.

Într-o postare pe Facebook, Macovei a susținut că motociclistul a fost cel care a pătruns pe banda pe care circula ea și că este nevinovată.

Fiul motociclistului spulberat cu mașina de Monica Macovei, apel disperat: ”La spital nu îmi răspunde nimeni. Vă rog mult!”

Fiul motociclistului spulberat cu mașina de Monica Macovei a apelat la oamenii dintr-un grup de Facebook pentru a afla informații despre tatăl său. ”La spital nu îmi răspunde nimeni”, a spus acesta.

”Oameni buni, știe cineva despre accidentul moto în care a fost implicată Monica Macovei? Motociclistul este tatăl meu și nu știu nimic despre el.

La spital nu îmi răspunde nimeni. Vă rog mult, orice informație”, a scris inițial fiul motociclistului într-o postare pe Facebook.

Ulterior, bărbatul a fost contactat de mai mulți oameni de la care a primit informațiile necesare și a lăsat un alt comentariu la postarea sa, în care a dezvăluit că tatăl său este în stare gravă.

”Oameni buni, tata este la terapie intensivă, următoarele zile sunt decisive. Este rău. Am văzut că mi-ați scris, vă mulțumesc mult, dar este o nebunie totală.

Acum plec din Spania și mă duc la el. Dacă o sa fie mai bine, o să scriu aici. Multă sănătate!”, a mai scris acesta.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE