2021-11-30 02:38

E incredibil unde a fost găsit ceasul lui Olăroiu, după ce i-a fost furat pe stradă în Italia

 |  14:56
E incredibil unde a fost găsit ceasul lui Olăroiu, după ce i-a fost furat pe stradă în Italia

Antrenorului Cosmin Olăroiu a rămas fără ceas în Italia, pe o stradă din Milano, în rumaă cu o lună și jumătate. Obiectul de lux marca Richard Mille a fost recuperat tocmai în Emiratele Arabe Unite, de poliţia din Dubai, după ce a fost vândut de mai multe ori.

La finalul lunii august, fostul antrenor al echipei chineze Jiangsu Suning se plimba pe Via della Spiga alături de soţia sa, moment în care un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat, scrie News.ro. Olăroiu nu a realizat iniţial ce se întâmplă, dar şi-a dat seama că a fost jefuit după ce bărbatul care l-a îmbrăţişat a plecat în pas alergător şi apoi a fugit pe un scuter, alături de un complice.

Iată că, după ce a fost vândut de mai multe ori de-a lungul Europei, ceasul a fost recuperat de poliţia din Dubai, care a arestat trei persoane cu această ocazie, informează gulfnews.com.

"Ceasul a fost recuperat de Departamentul de Investigaţii Criminale al Poliţiei din Dubai. Trei suspecţi au fost arestaţi", a precizat poliţia din Dubai, pe contul său de Twitter.

Antrenorul Cosmin Olrăroiu şi-a exprimat recunoştinţa faţă de forţele de poliţie din emirat pentru recuperarea ceasului său scump.

"Poliţia din Dubai şi-a arătat profesionalismul în recuperarea ceasului furat. Acest lucru arată de ce Dubai este cel mai sigur oraş din lume. Oamenii trăiesc aici fără să-şi facă griji că li se poate întâmpla ceva", a spus Oli, potrivit Khaleej Times.

Cosmin Olăroiu este considerat unul dintre cei mai buni antrenori care au activat în Zona Golfului, după ce a pregătit cu succes echipe din Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, cum ar fi Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE