2024-04-19 04:16

DOSAR PENAL pentru distrugere în cazul vopsirii balustradelor podului din Otopeni

 |  14:31
DOSAR PENAL pentru distrugere în cazul vopsirii balustradelor podului din Otopeni

O singură plângere a primit de IPJ Ilfov în cazul vopsirii balustradelor podului din Otopeni. Pe rețelele de socializare au apărut imagini care arătau că balustradele podului au fost vopsite cu tot cu borduri, cu mașinile parcate sub pod și cu vehiculele din trafic care treceau pe sub și pe lângă podul cu pricina.

IPJ Ilfov a transmis că, „la data de 20 mai a.c., în jurul orelor 16:45 s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Otopeni un bărbat, care a sesizat faptul că, în cursul zilei de astăzi, a observat pe autoturismul său, parcat la adresa de domiciliu, mai multe pete de vopsea, despre care susține că ar fi fost produse la data de 18 mai a.c., în jurul orelor 22:00, în timp ce întorcea sub podul situat lângă aeroportul din Otopeni, de către niște persoane care vopseau gardurile din această zonă”

„În prezent polițiștii orașului Otopeni efectuează cercetări în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Facem precizarea că, până la acest moment nu au fost formulate alte plângeri penale privind distrugerea unor autoturisme, prin vopsire, parcate sub podul de lângă Aeroportul Henri Coandă din Otopeni”, au mai spus polițiștii.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE