2020-10-28 13:07

Doi bărbaţi, acuzaţi că au furat bani, ceasuri şi bijuterii, trimişi în judecată

 |  13:16
Doi bărbaţi, acuzaţi că au furat bani, ceasuri şi bijuterii, trimişi în judecată

Doi bărbaţi, membri ai unei grupări infracţionale, au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv, ei fiind acuzaţi că au furat bani, ceasuri şi bijuterii din aur din două casete de valori aflate într-o bancă din Oradea. Prejudiciul produs în acest caz este estimat la peste 900.000 de lei.

Biroul de informare şi relaţii publice de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a precizat, într-un comunicat de presă, că procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul PICCJ au finalizat cercetările într-o cauză preluată în 4 mai de la Parchetul Judecătoriei Oradea, având ca obiect furturi de bani, ceasuri de valoare şi bijuterii din aur din două casete de valori aflate într-o bancă din Oradea.

Andrei Odainic, cetăţean moldovean, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi două infracţiuni de furt calificat. De asemenea, Alexei Druţă, cu dublă cetăţenie româno-moldovenească, este cercetata pentru constituirea unui grup infracţional organizat, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi două infracţiuni de complicitate la furt calificat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-12-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE