2024-04-25 00:31

Descinderi la peste 100 de persoane într-un mega-dosar de trafic de droguri. Arme, baionete, o arbaletă și o sabie găsite la percheziții

 |  18:05
Descinderi la peste 100 de persoane într-un mega-dosar de trafic de droguri. Arme, baionete, o arbaletă și o sabie găsite la percheziții

Aproape 100 de persoane sunt audiate miercuri de procurorii DIICOT Ploieşti într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. Au fost făcute 21 de descinderi în prahova și Dâmbovița, în urma cărora au găsit culturi de cannabis, substanţe psihoactive, dar şi arme, scrie news.ro.

”Din cercetări a rezultat că, începând cu luna mai a acestui an, mai multe persoane ar fi comercializat substanţe cu efect psihoactiv, unele dintre acestea ar fi cultivat cannabis indoor şi outdoor. Persoanele bănuite ar fi acţionat, cu preponderenţă, în localităţile limitrofe municipiului Ploieşti, dar şi în judeţul Dâmboviţa, până în prezent, fiind identificaţi aproximativ 80 de consumatori. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate aproximativ 500 de grame de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, 15 plante de cannabis, două instalaţii de cultivare, cântare electronice de precizie, telefoane mobile, bani, 3 puşti, dintre care una de vânătoare, un pistol, 3 baionete, o arbaletă, o sabie, 16 cartuşe cu alice, precum şi praf de puşcă”, au transmis anchetatorii.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE