2024-04-20 08:39

Declarații de ULTIMĂ ORĂ ale polițiștilor și procuroriilor, după ANCHETA de la Matei Balș

 |  19:36
Declarații de ULTIMĂ ORĂ ale polițiștilor și procuroriilor, după ANCHETA de la Matei Balș

Comisarul şef Marian Mihoci și procurorul Alexandru Anghel, de la Parchetul Bucureşti, au făcut declarații, vineri seară, referitoare la ancheta în desfășurare privind incendiul izbucnit vineri dimineață la Institutul Matei Balș din Capitală.

„La acest moment nu va putem dezvalui cauzele incendiului, am evaluat locul faptei cu ISU si INSEMEX. Sunt mai multe ipoteze, nu va pot dezvalui detalii. Au fost 5 persoane audiate”, a declarat procurorul Alexandru Anghel.

Întrebați dacă ar putea fi chemați la audieri și pacienți, aceștia au răspuns: „Bineinteles, in functie de datele anchetei, pot fi chemate si alte persoane”.

Alexandru Anghel, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, a declarat, vineri seara, că nu își poate explica cum salvatorii nu au putut să vadă un cadavru, după ce depistaseră 3 corpuri carbonizate.

”Vor avea loc necropsiile. Avem și specialiștii de la INSEMEX Petroșani. Cercetarea la fața locului trebuie să fie una minuțioasă, nu se poate termina azi. Mâine reluăm tot, cu specialiștii de la INSEMEX. Se pare că au fost două explozii ale unor tuburi de oxigen. Au fost ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

Nu noi am fost primii care am ajuns la fața locului și am descoperit cadavrul, ci ISU. Nu pot să îmi explic chestiunea asta. Nu pot să confirm dacă a fost vreo aerotermă, că nu am urmărit asta. Au fost ridicate documente, urmează să fie analizate.

Nu pot spune dacă au autorizație ISU. Nu pot să spun ce ne-au relatat infirmierele și asistentele audiate. Cercetarea la fața locului va dura cel puțin câteva zile. Nu excludem nicio variantă.”, a precizat Alexandru Anghel, Parchetul de pe lângă Tribunalul București.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE