2024-07-21 20:29

Decizie de ACHITARE după 25 de amânări într-un DOSAR de evaziune fiscală și spălare de bani

 |  16:10
Decizie de ACHITARE după 25 de amânări într-un DOSAR de evaziune fiscală și spălare de bani

Un tribunal s-a pronunţat cu achitare, după 25 de amânări ale deciziei, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

În acest caz au fost trimişi în judecată trei inculpați, între care și dezvoltatorul parcului industrial privat Ploieşti West Park, scrie Agerpres.Tribunalul Prahova a decis, pe 14 octombrie, achitarea inculpaţilor trimişi în judecată în acest dosar, respectiv Ivan Lokere, administrator al SC Allianso Business Park SRL, De Bal Ann Margareta şi SC Allianso Business Park SRL.

Ivan Lokere şi SC Allianso Business Park SRL au fost trimişi în judecată pentru evaziune fiscală şi spălare a banilor, iar De Bal Ann Margareta a fost deferită justiţiei pentru complicitate la infracţiunea de spălare a banilor.

Dosarul a fost trimis în judecată încă din 2015 şi se afla în faza de rejudecare. La data de 22 octombrie 2021, instanţa de fond a rămas în pronunţare, decizia fiind amânată de 25 de ori.

Hotărârea Tribunalului Prahova nu este definitivă.

Procurorii au arătat, în rechizitoriu, că prin activitatea infracţională a inculpaţilor a fost creat un prejudiciu bugetului consolidat al statului în valoare de 7.037.467 lei, reprezentând impozit pe profit sustras de la plată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE