2020-11-24 00:32

DECIZIA Poliției Capitalei în cazul femeii care s-a filmat când își TORTURA fetița de 5 ani

 |  23:01
DECIZIA Poliției Capitalei în cazul femeii care s-a filmat când își TORTURA fetița de 5 ani

Femeia din Bucureşti care s-a filmat în timp ce îşi chinuia fetiţa de 5 ani într-un mod inimaginabil a fost reţinută de poliţişti. Ea a fost adusă la audieri în această seară, iar surse din Poliție spun că procurorii vor propune arestarea ei pentru 30 de zile.

Un copil era torturat de mamă într-o locuință din cartierul bucureștean Giulești, iar în tot acest timp femeia filma. Imaginile au ajuns pe Facebook, iar Poliția s-a autosesizat.

În imagini se vede cum mama își bate și torturează copilul, pentru că a ieșit afară, pentru că își dorea să se joace sau alte motive pe care le găsea femeia doar pentru a-și lovi copilul.

Imaginile au fost postate de o tânără care a spus că mama bătăușă locuiește în cartierul Giulești și își filmează copilul în timp ce îl lovește pentru a-i trimite imaginile unui bărbat cu care ar avea o relație.

Imaginile au fost distribuite de zeci de mii de ori şi vizionate de milioane de români pe internet. În cele din urmă, ororile femeii din Bucureşti au ajuns şi la poliţişti care, sub presiunea miilor de comentarii, s-au auto-sesizat şi au identificat-o pe suspectă.

Poliţia Capitalei s-a autosesizat, a găsit-o pe femeie, care între timp plecase la Tulcea, şi a adus-o în Bucureşti la audieri, în cursul zilei. Luni seara Poliţia Capitalei a anunţat reţinerea femeii.

Ulteior, videoclipul a fost înlăturat de pe Facebook şi Youtube.

foto: antena3.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE