2024-04-20 11:29

Dan Barna, surprins FĂRĂ MASCĂ la o terasă aglomerată. Cum se justifică vicepremierul

 |  23:13
Dan Barna, surprins FĂRĂ MASCĂ la o terasă aglomerată. Cum se justifică vicepremierul

Vicepremierul Dan Barna, lider al USR, a fost fotografiat, pe 27 martie, în timp ce se afla la o terasă din Capitală, alături de mai multe persoane, într-un spațiu vizibil aglomerat, fără a purta mască de protecție.

„Pe 26 martie, Vlad Voiculescu, Lucian Bode, premierul Cîțu au anunțat restricțiile în Capitala României. Sâmbătă, 27 martie, Dan Barna, vicepremierul României, s-a dus la terasă (...) să mănânce și să bea alături de radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, alături de soții, de familie, de prieteni, undeva la vreo 12-13 USR-iști s-au întâlnit.

Conform măsurilor de restricție, nu este voie să stai la masă mai mult de șase persoane din familie sau din cercul apropiat fără să porți mască. Domnul Dan Barna a fost surprins nepurtând mască, alături de primarul Sectorului 2, de doi deputați USR. (...)

Dan Barna a stat acolo de la ora 13 până la ora 16, iar domnul Mihaiu a stat până la ora 17, după care s-a dus seara să închidă clubul Bamboo. (...) Foarte bine a făcut”, a declarat jurnalistul Silviu Mănăsire prezentând imaginile cu pricina pentru B1tv.

Vicepremierul a fost contactat în timpul emisiunii, însă nu a răspuns la telefon. Nici primarul Sectorului 2 nu a dorit să comenteze imaginile. 

În schimb, Barna i-a transmis un mesaj senatorului PNL Daniel Fenechiu, prezent în emisiune.

”Văzând suviectul anunțat l-am întrebat pe Dan Barna ce s-a întâmplat la data respectivă. Povestea a fost următoarea: a fost la masă între ora 15 și 16.30. Au fost nouă persoane, au stat la două mese, la o masă patru, la alta cinci persoane. Era o întâlnire cu artiști de artă modernă și galeriști. (...) Viceprim-ministrul Dan Barna a avut o întâlnire de lucru pe o terasă cu niște galeriști”, a declarat Daniel Fenechiu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE