2021-07-26 23:22

UPDATE. Curtea de Apel Bucureşti: Becali rămâne cu o pedeapsă de trei ani şi jumătate

 |  12:19
UPDATE. Curtea de Apel Bucureşti: Becali rămâne cu o pedeapsă de trei ani şi jumătate

La noua înfăţişare în procesul lui Becali de contopire a pedepselor, procurorii au cerut Curţii de Apel Bucureşti mărirea pedepsei cu închisoarea dată latifundiarului.

UPDATE ora 14.20: Curtea de Apel Bucureşti a respins marţi recursul lui Becali în dosarul contopirii pedepsrelor primite de acesta  în cele trei dosare ale sale.

Becali urmează să execute trei ani şi şase luni de închisoare, raportează Agerpres.

Marţi a avut loc la Curtea de Apel Bucureşti un nou termen în procesul lui Gigi Becali de contopire a pedepselor.

Procurorii au cerut marţi ca sporul adus pedepsei lui Gigi Becali să fie mărit cu încă un an. Avocaţii apărării au cerut eliberarea sa îndată şi au afirmat că sporul nu trebuie aplicat în acest caz.

Becali are de ispăşit o pedeapsă de trei ani şi  şase luni de închisoare,  dar prin proces încearcă să scape de cele şase luni de închisoare. Ele au fost adăugate pedepsei iniţiale pentru că a avut nu mai puţin de trei condamnări.

Până acum, procesul a fost amânat pentru că nu fusese redactate toate motivările condamnărilor lui Becali. În acest moment, numai una dintre ele este redactată.

Conform RTV.net, Becali s-a plâns marţi că drumul de la Penitenciarul Poarta Albă până la închisoarea durează prea mult şi este ţinut într-o cuşetă de un metru pătrat. De asemenea, el a cerut să fie protejat în închisoare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-11-26

In legatura cu acest articol...

Puşcărie. Gigi Becali, înghesuit la Poarta Albă

Gigi Becali a reuşit transferul: de la Jilava la penitenciarul Poarta Albă!
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE