2021-06-25 07:30

Cum a ajuns o DANSATOARE pentru maneliști inspector la DSP

 |  16:03
Cum a ajuns o DANSATOARE pentru maneliști inspector la DSP

Absurdul din instituțiile de sănătate publică atinge cote absolut surprinzătoare pe zi ce trece. Emy Dansatoarea, pe numele ei real, Maria Emylia Florescu a primit o șansă unică. Va lăsa la o parte filmările pentru videoclipurile maneliștilor și începe munca ca inspector de specialitate debutant la Direcția de Sănătate Publică București.

Mai mult, instituția a permis depunerea dosarelor în doar 48 de ore, astfel că doar cine ştia de existența acestor posturi vacante putea să se aplice atât de repede. În urma unui anunț de angajare al DSP, fără concurs, dar pe o perioadă determinată, dansatoarea Emy a aplicat pentru postul de inspector de specialitate debutant.

În urma selecției dosarelor depuse, au rămas 11 candidați pentru singurul post de inspector.

Dansatoarea de manele a obţinut punctajul de 93,33 la interviul pentru ocuparea postului, chiar mai mult decât un medic stomatolog și unul de medicină generală.

În anunţul de angajare, DSP Bucureşti cerea candidaților o diplomă de licență în domeniul economic, juridic sau tehnic.

Studiile Mariei Emylia Florescu sunt în managementul turistic, la o universitate privată. Experiența profesională este de actor, iar aptitudinile sale sunt, pe lânga dansul din buric, actoria și vocea.

În urma comentariilor aparute spaţiul public, care criticau DSP-ul pentru angajarea unei dansatoare de manele, instituţia a facut mai multe precizări:

“Pentru acoperirea deficitului de personal existent, în raport cu situația epidemiologică actuală și rolul pe care DSPMB îl are în gestionarea situației de criză în Municipiul București, au fost publicate pentru ocupare fără concurs un număr de 12 posturi vacante.

Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență”, se arată în comunicatul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, conform B1tv.

Totodată, deşi ar fi fost obligatoriu ca în anunţul de angajare să fie specificate si atributiile acestuia, aceste informaţii nu sunt date publicului.

Emylia Florescu nu este la prima încercare de a ocupa o funcţie la stat. În 2016, aceasta a aplicat pentru un post de asistent la Oficiul Național al Registrului Comerțului- Direcția economică, unde, în urma probei scrise din concurs, a obținut nota 2,50.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE