2024-04-25 19:25

Cum a acționat CRIMINALUL din Bascov și de ce adulții NU s-au apărat

 |  13:31
Cum a acționat CRIMINALUL din Bascov și de ce adulții NU s-au apărat

Armele crimei de la Bascov au fost un ciocan și mai multe pietre, iar imaginile de la locul masacrului i-au șocat până și pe anchetatorii cu zeci de ani de experiență.

Întreaga comunitate este în stare de șoc. Oamenii cunoșteau familia și spun că ucigașul era un individ cu probleme psihice, dar un om liniștit care nu a lăsat vreo secunda de bănuit că ar fi un ucigaș.  

Supărarea lui ar fi pornit de la un cadou. Vecinii spun ca ar fi fost furios din cauza faptului că îi oferise un lănțișor nepoatei sale, dar aceasta refuza să îl poarte. 

Surse din anchetă spun că el a acționat în toiul nopții. Acesta și-ar fi omorât prima dată părinții și fratele, după care a așteptat dimineața, când cumnatul său urma să plece la muncă. Imediat ce acesta a plecat, criminalul a dat năvală în casa surorii lui, pe care au ucis-o cu sânge rece. De asemenea a ucis-o și pe fiica acesteia, în vârstă de numai cinci ani.

Sursele citate spun că primul atacat a fost tatăl, în timp ce ieșea de la baie. Victima a fost lovită în nenumărate rânduri cu diferite corpuri dure. Imediat ce acesta a căzut la pământ, criminalul și-a atacat mama și ulterior fratele care dormea, fiind extrem de obosit după tura de noapte, potrivit Antena 3.

Imediat după ce și-a ucis membrii familiei, criminalul a rămas alături de aceștia în casă, până dimineața, când a intrat în locuința surorii lui și a ucis-o.

În momentul în care a fost găsit de polițiști, agresorul avea asupra lui un cuțit cu care încercase să își ia viața. A încercat să opună rezistență oamenilor legii, însă nu a reușit.

Surse din anchetă au indicat faptul că autorul măcelului din Bascov a ţinut un jurnal în care şi-a notat acţiunile odioase. 

Probele de laborator vor ieşi în câteva zile şi abia atunci se va afla dacă a folosit vreo substanţă cu care şi-a omorât victimele.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE