2020-10-24 14:43

Cristian Rizea: „Ciolacu & Co. joacă acest teatru ieftin, mimând cât pot ei de bine bătălia politică din Parlament…”

 |  11:20
Cristian Rizea: „Ciolacu & Co. joacă acest teatru ieftin, mimând cât pot ei de bine bătălia politică din Parlament…”

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, condamnat la patru ani de închisoare și fugit în prezent din țară, continuă seria dezvăluirilor despre anumite personaje din PSD.

Luni a venit cu o postare oarecum surprinzătoare, despre jocurile de culise privind moțiune și rolurile jucate în prezent de Marcel Ciolacu și Mihai Tudose.

„Dacă m-ați fi întrebat acum 10 zile v-aș fi spus că moțiunea de cenzură va trece. Între timp, însă, taberele din Sistem s-au repliat și au înțeles că nu-i pot lasă pe cei din PSD să primească acest ,,balon de oxigen” chiar înainte de alegerile locale! Ce nu știe pulimea din PSD e că cei din capul mesei „i-au vândut”, ca de obicei… Astfel, Ciolacu & Co. joacă acest teatru ieftin, mimând cât pot ei de bine bătălia politică din Parlament, în timp ce în culise au bătut palma cu generalii care conduc din umbră România! Cum vă explicați că exact acum câteva zile vreo 3 deputați PSD au trecut direct la PNL? Știu, o să-mi spuneți că nu e nimic nou, că au mai fost cazuri… Ca fost deputat de Brăila, cunosc foarte bine cel puțin unul din cei 3 deputați transfugi: e vorba de doamna Emilia Meiroșu, care răspunde doar la comenzile lui Mihai Tudose, cel care o folosește ori de câte ori interesele Sistemului i-o cer! La fel a trimis-o și la Pro România, înainte ca el însuși să ajungă la acel partid pe listele căruia a fost ales europarlamentar! Cred că nu e nimeni naiv să creadă că Ciolacu nu știe de aceste ,,manevre” mai ales că Tudose îi este cel mai apropiat prieten! (vă amintiți poate cum ne povestea Tudose că în ultimii 10 ani, rar au trecut 2 zile că să nu vorbească măcar la telefon)!

Dar despre această doamnă deputat Emilia Meiroșu veți afla multe detalii siropoase în Volumul II din ,,Spovedania lui Rizea” de pe vremea când fostul baron PSD Gheorghe Bunea Stancu o folosea ca și „cadou de o noapte” pentru Mircea Geoană sau Liviu Dragnea, atunci când aceștia veneau în vizită de lucru la Brăila, în calitatea lor de președinți ai PSD, și înnoptau de fiecare dată la hotelul Faleza de pe malul Dunării! Casetele video din câte știu le are Bunea Stancu în seiful din biroul său de la parterul vilei în care locuiește, unde își ține și colecția de ceasuri scumpe primite „cadou”, dar nedeclarate public niciodată!”, se arată în postarea de luni a fostului deputat PSD Cristian Rizea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE