2021-03-04 17:10

Comisarul-șef Radu Gavriș, REACȚIE după ce a fost surprins la petrecere: "Așa a ordonat cineva"

 |  11:10
Comisarul-șef Radu Gavriș, REACȚIE după ce a fost surprins la petrecere: "Așa a ordonat cineva"

Comisarul-șef Radu Gavriș reacționează după ce a fost surprins, alături de alte 26 de persoane, la o terasă acoperită din București, încălcând, astfel, regulile de protecție sanitară din pandemia COVID.

"Nu a fost absolut nicio petrecere, a fost o masă cu cinci persoane. Am băut o bere după-amiază. Hanul lui Manuc are o formă de terasă. Dacă am încălcat legea, nu-i nicio problemă, să fiu sancționat contravențional.

Nu am fost la masă cu mai multe persoane decât prevede legea. Eu consider că am fost într-un spațiu deschis, conform definiției legale. Nu am fost la masă cu oameni politici, oameni de afaceri, interlopi. Nu am făcut nimic", a declarat Radu Gavriș, potrivit mainnews.ro.

În plus, Radu Gavriș a lăsat de înțeles că ce s-a întâmplat vineri ar face parte dintr-o acțiune îndreptată împotriva sa.

"Eu am ajuns la Harghita tăcând din gură. O să mă mai trimită odată. E adevărat că am fost legitimat, că așa a ordonat cineva. Eu am fost reclamat și la DNA, m-am trezit și cu dosare penale și nu s-a întâmplat nimic.

În viața mea, nu am făcut nimic. Eu pot să fiu sancționat, însă există o instanță, o să contest. Până acum am câștigat totul pentru că nu am făcut nimic", a mai declarat Radu Gavriș.

Regulile stabilite de Guvernul României la recomandarea Comitetului pentru Situații de Urgență, arată că activitatea în interiorul restaurantelor, barurilor și cafenelelor este suspendată, dacă incidența cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile depășește rata de 3 la mie.

Vineri, Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a adoptat relaxarea măsurilor, astfel încât localurile să poată funcționa la o capacitate de 30%, însă această măsură intră în vigoare începând de luni.

foto: Agerpres


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE