2020-11-27 11:02

Ciolacu, reacție după ce a fost prins la masă în restaurant fără respectarea distanțării: " Orban folosește poliția în scopuri politice"

 |  13:58
Ciolacu, reacție după ce a fost prins la masă în restaurant fără respectarea distanțării: " Orban folosește poliția în scopuri politice"

Liderul PSD Marcel Ciolacu își recunoaște vina după ce a fost surprins la o masă dintr-un restaurant încălcând cu alte zece persoane distanțarea anti-Covid și spune că va plăti amenda. Totodată, el îl acuză pe premierul Ludovic Orban, cel prins într-o ipostază oareceum similară, că folosește poliția în scopuri politice.

”Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine! Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferință de presă a Poliției atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la guvern în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane”, a susținut Ciolacu, pe Facebook.

El explică incidentul pentru care poliția a anunțat că a fost amendat: ”Județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute. De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-25

In legatura cu acest articol...

UPDATE. Imagini revoltătoare cu Ciolacu, Tudose și alte nouă persoane în restaurantul unei pensiuni fară respectarea măsurilor de distanțare
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE