2024-04-25 09:34

Cine sunt VICTIMELE accidentului aviatic de la Leţca Nouă

 |  09:00
Cine sunt VICTIMELE accidentului aviatic de la Leţca Nouă

Una dintre persoanele care au murit, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit astăzi la Giurgiu, ar fi directorul aerodromului, susţine primarul din Leţca Nouă, Marian Negru.

Declaraţia a fost făcută de edil sâmbătă, la Antena 3, şi spune că nu poate dezvălui sursa informaţiei. 

Tot potrivit lui, cea de-a doua persoană care se afla la bordul aparatului de zbor ar fi o tânără de 28 de ani.

"Ne-au sunat de la Poliţie, ne-au întrebat dacă avem informaţii că a picat un avion în pădure. Dupa aceea am dat şi eu telefoane la prieteni şi am găsit locaţia.

A fost trimis un avion SMURD, intevin Poliția, pompierii, jandarmii, au venit foarte repede, o mobilizare mare.

Noi, din comună, am ajutat cu cetățenii care au venit, au căutat și am găsit până la urmă.

Aeronava e un avion de mici dimensiuni de două locuri, prăbușit în pădure, înregistrat la aerodrom aici.

Am înţeles că ar fi avut o defecțiune la motor.

Directorul aerodromului, cred că e vorba chiar de dânsul aici, de cel decedat. Știu că are 54 de ani, nu vă pot spune numele. El și încă o fată de 28 de ani s-ar fi aflat la bordul aeronavei.

Accesul în pădure e greoi pentru echipele de salvare, nu se poate ajunge cu maşina", a spus primarul din Leţca Nouă, Negru Marian, sâmbătă, la Antena 3.

Aerodromul din Leţca Nouă a fost deschis în urmă cu aproximativ doi ani, dar în ultima vreme nu s-au mai făcut zboruri, a spus Marian Negru, primarul comunei Leţca Nouă.

Bărbatul de 54 de ani , alături de o elevă, au decolat cu aeronava de pe Aerodromul din Lețca Nouă, fără un plan de zbor anunţat. Tragedia s-a petrecut la puțin timp de la decolare. 

Martorii au declarat că au văzut cum avionul planează haotic, iar apoi au observat un fum negru, gros, din pădurea de lângă Aerodrom.

Anchetatorii au început deja cercetările la fața locului pentru a stabili exact cauzele ce au dus la prăbuirea avionului.

Se pare că aparatul de zbor s-a prăbușit din cauza unei probleme la motor. Pilotul deținea aerodromul din Letca Nouă și avea o vastă experiență în pilotează aeronavelor de mici dimensiuni. Se pare că acesta a încercat o aterizare forțată, dar aparatul de zbor a lovit copacii dintr-o zona împădurită, a luat foc și apoi s- a prăbușit, spun martorii incidentului, potrivit realitateadegiurgiu.net.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE