2021-04-20 18:36

Cine face parte din camarila promovată de ministrul Ion Ştefan - Grindă

 |  10:53
Cine face parte din camarila promovată de ministrul Ion Ştefan - Grindă

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a devenit „vedeta” mass-media după ce a fost acuzat că nu şi-a plătit impozitul la casa de 900 de mp din Focşani, pe care o consideră oricum „prea mare”, din cauza unei „grinde”.

Între timp, el a început să se facă turul televiziunilor, unde reclamă situaţia dezastruoasă găsită la minister şi cumetriile lăsate moştenire de către PSD.

Nepotisme pe bandă rulantă

Dar, imediat după venirea la putere a PNL, Ion Ştefan a avut grijă să-şi promoveze în administraţia locală şi centrală o serie de rude şi apropiaţi, plasându-i în funcţii publice bine remunerate. Astfel, la APIA Vrancea a fost numită verişoara ministrului Dezvoltării, Dorina Ştefan, iar soțul acesteia, Nicolae Ştefan, a fost propus şef peste sistemul antigrindină. De asemenea, verişorul soţiei ministrului Ioan Ştefan, Ionuţ Lăţcan, este propus pentru şefia Electrica, iar finul ministrului Dezvoltării, Florin Jan Vasilache, a ajuns consilier al ministrului Agriculturii. Totodată, soţul nepoatei lui Ion Ştefan, Sergiu Marian Bordea Ştefan, este şeful AJFP Galaţi, iar omul de încredere al ministrului Dezvoltării, Gheorghe Berbece, este noul prefect de Vrancea, în timp ce fiul acestuia, Iulian Berbece, a devenit consilier la Ministerul Afacerilor Interne.

Ion Ştefan n-a uitat să-şi aducă de la Focşani, la Ministerul Dezvoltării, și o serie de pupile care n-au nicio legătură cu administraţia centrală. Astfel, o manichiuristă, Patricia Gălăţeanu, tatăl unei angajate de la firma lui Ion Ştefan, Simona Costea, şi o ziaristă din Vrancea, Iulia Creţu, au devenit consiliere ale ministrului Dezvoltării. De asemenea, două consiliere locale PNL - Alina Ramona Drumea şi Ana Maria Dumitriu -, sunt protejatele favorite ale ministrului Ion Ştefan, cele două dând ora exactă în judeţul Vrancea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-05Parerea ta...

CONSTANTIN
05 Mai 2020

Domnul Orban ese in tema cu apucaturile ministrului sau??De ce toata lumea critica psd,???De ce toti doresc ca psd sa devina trecut?? Alt om, CURAT nu este de gasit in aceasta tara??Orban reeta greselile psd.Angajarile si promovarile se fac tot pe baza pilelor si relatiiloe???Atunci adio voturi!!Alungam niste sobolani satui si ii inlocuim cu uni hamesiti,lihniti??Daca politicieni sunt rulati pentru a se imbogatii,palmasi vor ave un rai mai intunecat si negru!!!Asta este democratia pentru care au murit atatia,???
ZENOVIA
05 Mai 2020

Cam la fel dacă nu și mai rau e prin toate ministerele , sa le fie rușine lor si celor din teritoriu care propun numai caricaturi .
ADINA
06 Mai 2020

Ok, intelegem esența acestui articol, domnule ziarist, dar nu intelegem esența frazei "manichiuristă, Patricia Gălăţeanu, tatăl unei angajate de la firma lui Ion Ştefan, Simona Costea, şi o ziaristă din Vrancea, Iulia Creţu, au devenit consiliere", eu, ca om simplu, înțeleg ca Simona Costea este tatăl unei angajate....?! Sau ținem cont doar de ceea ce este in curtea celorlalți si ne ținem in a arăta cu degetul fără măcar să stim a scrie un text corect gramatical?
MIRELA
13 Mai 2020

Adina, nici macar informatia nu este adevarata.. ce pretentii sa avem ca sa fie si corecta. La un simplu search pe google putem gasi informatii mai concrete. Am urmarit aceste "caracatite" create si pe oamenii care fac parte din ele. Patricia Galateanu a fost anagajata unei primarii, oamenii inventeaza doar pentru a dezvolta subiecte "picante". Satula de jocuri politice si de presa politizata.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE