2024-07-21 20:37

Cine este ȘOFERUL cu Mercedes care a pus pe jar Poliția Capitalei

 |  14:21
Cine este ȘOFERUL cu Mercedes care a pus pe jar Poliția Capitalei

Miercuri seară, în sectorul 4 al Capitalei au avut loc scene șocante sub ochii a zeci de șoferi, pietoni și polițiști. Șoferul unui Mercedes, care a lovit mai multe autoturisme, a refuzat să coboare din mașină și a fugit. Ulterior, 11 ore mai târziu, a fost prins.

Michelle Antonio Șerban, șoferul Mercedesului care a demarat în trombă pe lângă un polițist și patru jandarmi miercuri seara, a fost capturat.

El este fiul cântăreței Roxy Manelista (48 de ani), potrivit unor surse Antena 3 CNN.

Mașina la volanul căreia se afla individul miercuri seara este înmatriculată pe numele mamei lui, Roxana Maria Ghiță, cunoscută sub numele de "Roxy Manelista" și care provine din clanul Ștoacă.

Şoferul fugar din Capitală, care a lovit două maşini şi era să accidenteze mai mulţi oameni, pe trecerea de pietoni, în timp ce fugea de poliţişti şi jandarmi, a fost prins.

Joi dimineaţă şoferul fugar a fost scos de la Secţia 19 de poliţie şi dus la INML. Acesta nu a făcut nicio declaraţie despre cele întâmplate. 

Miercuri seara, şoferul teribilist a fost la un pas să provoace o tragedie pe străzile din Capitală.

Deși polițiștii care au încercat să-l dea jos din mașină pe șoferul cu Mercedes au apelat la ajutorul jandarmilor, respectivul a demarat în viteză, deși traficul era aglomerat, iar de față erau zeci de pietoni.

Jandarmii au intervenit și ei și au încercat să-i deschidă portiera și să spargă geamul, dar fără succes și acum se discută dacă procedura de reținere a șoferului recalcitrant a fost una corectă sau nu, având în vedere că aceștia nu au folosit echipamentul din dotare pentru a-l reține.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE