2024-04-25 04:17

Cine este cel care i-ar fi dat MITĂ fostului ministru Costel Alexe

 |  17:13
Cine este cel care i-ar fi dat MITĂ fostului ministru Costel Alexe

Directorul general al combinatului siderurgic Liberty din Galați, Bogdan Grecu, este persoana acuzată de procurori că i-ar fi dat mită 22 de tone de tablă fostului ministru al Mediului Costel Alexe, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. Grecu, care conduce combinatul siderugic din Galați din mai 2018, este acum urmărit penal pentru dare de mită și delapidare.

Bogdan Grecu este directorul general al grupului de unități LIBERTY Galați – LIBERTY Skopje (Republica Macedonia de Nord). El coordonează toate operațiunile celor două unități.

 Întreaga carieră a lui Bogdan Grecu s-a desfășurat la Combinatul Siderurgic Galați. Între anii 2001 – 2006 a deținut diferite poziții în cadrul echipei de Audit Intern, iar în 2008 a fost numit la conducerea acesteia. El a coordonat apoi hub-ul de Audit Intern (Europa de Sud Est, Balcani, Ucraina) al ArcelorMittal și a condus activitățile zonale de cumpărări. În 2012 a fost numit membru în Comitetul de Conducere și Director Lanț Furnizor, ulterior Supply and Demand. Din mai 2018 a fost numit director general al Combinatului Siderurgic și președinte al Comitetului de Conducere.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-07

In legatura cu acest articol...

DNA: Costel Alexe, urmărit PENAL pentru luare de mită

Președintele Iohannis, UNDĂ VERDE pentru urmărirea penală a lui Costel Alexe

PSD cere DEMISIA lui Costel Alexe după acuzațiile de luare de mită

Cum reacționează Costel Alexe la acuzațiile procurorilor DNA

DNA solicită începerea URMĂRIRII PENALE a fostului ministru COSTEL ALEXE pentru luare de mită




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE