2024-04-19 20:15

Cine este actorul care joacă în reclame, reținut pentru că a agresat sexual mai multe femei în Capitală

 |  13:53
Cine este actorul care joacă în reclame, reținut pentru că a agresat sexual mai multe femei în Capitală

Un bărbat de 46 de ani a fost reținut pentru viol și tentativă de viol, fiind acuzat că a agresat sexual sau a încercat să violeze mai multe femei, pe stradă sau în scara unor blocuri, în Capitală. Potrivit paginii de Facebook a bărbatului de 46 de ani, acesta a jucat în mai multe reclame comerciale la medicamente, chipsuri sau vin.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că bărbatul este Alexander Zudor. Toate agesiunile sexuale s-au petrecut sub amenințarea cuțitului. El a fost prins luni și dus la audieri, iar la adresa unde locuia a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe probe. A fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dus în instanță, iar pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pentru infracșiunile de viol și tentativă de viol.

Acuzațiile aduse de către polițiști:

În 1 noiembrie, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care a reclamat că, în data de 5 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere. Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 5.

La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie a reclamat că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale. Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE