2024-07-21 19:26

Cine era fata de 21 de ani găsită MOARTĂ, pe câmp, în Teleorman

 |  22:30
Cine era fata de 21 de ani găsită MOARTĂ, pe câmp, în Teleorman

Alina, o tânără în vârstă de 21 de ani, a fost găsită fără suflare în câmp, la doar câteva ore după ce fostul său iubit și-a pierdut viața într-un grav accident rutier.

Alina voia să pună punct relației toxice pe care o avea cu Florin, care în ultimul timp devenise extrem de gelos și o acuza în permanență  că l-ar fi înșelat.

Sătulă de toate aceste reproșuri, fata s-a hotărât să se întâlnească pentru ultima oară cu fostul iubit și să îi spună adio.

Ultima întâlnire cu fostul iubit a devenit cel mai negru moment din viața Alinei.

Biata fată a fost bătută cu bestialitate până când a rămas fără suflare, apoi fostul iubit a urcat-o în mașina sa și a dus-o pe un câmp din apropierea localităţii Frumoasa, judeţul Teleorman, unde i-a abandonat trupul neînsuflețit, potrivit romaniatv.net.

După ce a bandonat trupul fetei, bărbatul a plecat cu aceeaşi maşină, iar la ieşire din localitatea Bragadiru către Bujoru, a accelerat puternic şi a intrat în plin într-un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a rupt în două, iar Florin nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

„La data de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112, de un bărbat cu privire la faptul că ar fi observat o persoană decedată pe câmpul dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, județul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violență pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE