2024-04-18 05:59

Ce se mai fură în România? Un buzoian a întrecut orice limită

 |  14:51
Ce se mai fură în România? Un buzoian a întrecut orice limită

Un bărbat de 32 de ani din comuna buzoiană Beceni a fost reținut de poliţişti după ce a furat nici mai mult nici mai puțin decât un semafor instalat pe drumul judeţean DJ 203K.

Acesta le-ar fi declarant anchetatorilor că a furat semaforul pentru că avea nevoie de acumulatorul din interior.

"În data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Beceni, au identificat principalul bănuit în cazul unui furt – un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Beceni. Din verificări s-a stabilit faptul că în noaptea de 04/05 februarie a.c., bănuitul ar fi sutras un semafor, instalat temporar, pe un tronson de drum de pe DJ203K, din localitatea Beceni, aflat în lucru. Față de bănuit a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Buzău pentru a dispune cu privire la măsura preventivă", se arată într-o informare a Poliţiei.

Judecătorii din Buzău urmează să stabilească dacă bărbatul va fi arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile sau va fi cercetat în stare de libertate ori sub control judiciar.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE