2020-12-05 09:56

CAZ ȘOCANT în România: și-a ucis soția, directoare la spital și a spus Poliției că a vrut să o felicite

 |  15:33
CAZ ȘOCANT în România: și-a ucis soția, directoare la spital și a spus Poliției că a vrut să o felicite

Un individ din Piatra Neamt și-a ucis soția, director de îngrijiri medicale la Spitalul din Piatra Neamț, dar nu a putut fi audiat, din cauza stării psihice precare. Criminalul a mers de acasă la spital cu cuțitul în sacoșă.

Procurorul Stelian Olteanu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț a declarat, sâmbătă, că agresorul femeii de 49 de ani, nu a putut fi audiat, însă este conștient de fapta comisă, informează mediafax.ro.

„Am încercat să îl determinăm să dea o declarație dar nu am reușit și am amânat audierea lui în calitatea de suspect și inculpat pentru săptămâna viitoare, când probabil că din punct de vedere psihic el se va limpezi și atunci o să își poată face și apărări, o să aibă o declarație completă, să ne prezinte un tablou mai detaliat al motivelor care au dus la săvârșirea acestei fapte”, a spus procurorul.

Oamenii legii iau în calcul că bărbatul și-a premeditat fapta, el ajungând la spital cu cuțitul în sacoșa de cumpărături.

„Din punctul meu de vedere, în acest moment, intenția a fost foarte clară și intenție directă a autorului de a săvârși infracțiunea. Acum se pune problema extinderii sau a încadrării juridice (...) vizavi de existența premeditării, care este o nouă încadrare juridică, este omor calificat, cu pedeapsă mai mare, cu un spor față de ceea ce înseamnă omorul simplu. (...) A venit cu cuțitul în sacoșă, nu iei cuțitul de acasă și mergi la spital, cuțit cu lama de 20 și ceva de centimetri, dacă nu ai de gând să îl folosești”, a mai spus Olteanu.

În discuțiile cu anchetatorii, bărbatul a spus că este afectat de ceea ce a făcut, că a conviețuit cu soția sa 27 de ani și că a venit la spital să o felicite pentru noua funcție.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-01-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE