2020-10-22 17:48

Caz HALUCINANT la Cluj. Un agresor a fost iertat de procurori: ”Nu le-a fost clar câte palme și pumni am primit”

 |  23:10
Caz HALUCINANT la Cluj. Un agresor a fost iertat de procurori: ”Nu le-a fost clar câte palme și pumni am primit”

Poveste haluciantă la Cluj. Un bărbat a fost iertat de procurori după ce și-a lovit soția pe motiv că femeia a declarat un număr mai mare de lovituri decât agresorul. În plus, oamenilor legii nu le este clar locul în care s-a întâmplat actul de violență. Iar, în motivarea lor, procurorii folosesc o frază care poate intra în antologia nonjustiției.

Anchetatorii spun că n-a existat nicio probă a amenințărilor și că pentru distrugeri trebuia să facă o plângere separată. Formularea anchetatorilor este amețitoare:

“Din declarația persoanei vătămate rezultă că amenințări au fost proferate cu ocazia unui conflict dintre cei doi soți, în care aceasta a fost agresată fizic, împrejurare care permite reținerea unei absorbții naturale a actelor de amenințare în cele de agresiune fizică pentru care sunt valabile argumentele expuse mai sus”, dezvăluie Libertatea.

Inculpatul a recunoscut că i-a dat două palme fostei soții, în fața procurorilor. “Inculpatul a recunoscut faptul că a aplicat două lovituri de palmă peste față persoanei vătămate. Această împrejurare se coroborează în parte cu versiunea persoanei vătămate în sensul că în aceeași zi persoana vătămată a fost victima unei agresiuni în autoturism, dar nu se coroborează decât în parte cu numărul de lovituri primite și zona vizată, potrivit susținerilor victimei”, spun anchetatorii.

Cu alte cuvinte, bărbatul a zis că a dat două palme, victima că a fost bătută cu palmele și cu pumnii, prin urmare nu se leagă declarațiile.

În țara noastră, 30% dintre femei spun că au fost la un moment dat victimele violenței fizice sau sexuale.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE