2024-04-24 08:20

Care a fost cauza decesului Danielei Niță, patroana firmei care a montat artificiile în noaptea incendiului de la COLECTIV

 |  21:18
Care a fost cauza decesului Danielei Niță, patroana firmei care a montat artificiile în noaptea incendiului de la COLECTIV

Daniela Niță, patroana firmei care a instalat artificiile în nopatea fatidică de 30 octombrie 2015 la clubul Colectiv, a fost găsită moartă în proria locuință pe 16 august 2021. Avocatul acesteia a declarant că femeia a murit în urma unui infarct. Femeia primise cea mai mare pedeapsă în primă instant - 12 ani și 8 luni.

Avocatul Danielei Niţă a fost prezent miercuri, la Curtea de Apel Bucureşti, unde a fost reluat procesul Colectiv. Acesta a declarat că femeia a decedat în urma unui infarct, deşi nu avea antecedente medicale, potrivit adevarul.ro. Totodată, acesta a anunţat că va depune cerere pentru încetarea procesului.

Daniela Niță, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, fost găsită moartă în propria locuință.

"Ne exprimăm regretul pentru cele întâmplate", a transmis preşedinta completului, Pretoria Dumitrache, miercuri, în sala de judecată.

În urma incendiului de la clubul Colectiv au decedat 64 de persoane. În afară de cei 26 de tineri decedați în interiorul clubului și de una care a murit în drum spre spital, în faza inițială au fost identificate alte 186 de persoane rănite, din care 146 au fost spitalizate. În săptămânile de după incendiu au mai decedat alte 33 de persoane.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE