2024-07-21 19:51

Bătăuș la catedră. Profesor reținut după ce a bătut patru elevi în timpul orelor

 |  18:00
Bătăuș la catedră. Profesor reținut după ce a bătut patru elevi în timpul orelor

Un profesor a fost reţinut după ce a agresat patru elevi în timpul orelor de curs. Una dintre victime s-a prezentat la spital şi are nevoie de patru zile îngrijiri medicale pentru vindecarea rănilor, anunță News.ro.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc a transmis, miercuri, că procurorii au deschis un dosar penal pe numele unui profesor din Covasna care a agresat patru elevi. “La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc a fost înregistrat un dosar penal, urmare sesizării adresate organelor de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul IPJ Covasna - Biroul Siguranţă Şcolară, de către reprezentanţi ai unei unităţi sanitare din judeţul Covasna, cu privire la prezentarea în vederea acordării de îngrijiri medicale unei persoane minore, în vârstă de 12 ani, care a relatat că a fost agresată fizic de către un cadru didactic, în timpul orelor de curs, în ziua de 7 octombrie”, se arată în comunicat.

Procurorii au precizat că în urma cercetărilor au stabilit că profesorul respectiv, în aceeaşi zi, în timpul orelor de curs, a lovit încă trei elevi minori. El este cercetat pentru patru infracţiuni de purtare abuzivă.

La o zi după agresiune, o elevă agresată s-a prezentat la o unitate sanitară, iar un medic legist a concluzionat că ea prezintă leziuni pentru care sunt necesare trei-patru zile de îngrijiri pentru vindecare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE