2021-04-20 18:56

Abia ELIBERAT din închisoare, PINALTI a fost trimis în judecată într-un nou DOSAR de trafic de influenţă

 |  13:32
Abia ELIBERAT din închisoare, PINALTI a fost trimis în judecată într-un nou DOSAR de trafic de influenţă

Fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan a fost eliberat condiţionat în luna septembrie în dosarul Microsoft, însă cel poreclit Pinalti a fost trimis în judecată de procurorii DNA într-un nou dosar de trafic de influenţăm, scrie News.ro.

Acesta are legătură cu sponsorizarea echipei de fotbal FC Ceahlăul Piatra Neamţ de către o firmă de construcţii care avea contracte cu Hidroelectrica.

În acest dosar fostul primar din Piatra Neamţ este acuzat că laînceputul anului 2010 i-a cerut directorului unei firme de construcţii să sponsorizeze echipa de fotbal FC Ceahlăul Piatra Neamţ cu un procentaj de 3% din sumele pe care societatea urma să le încaseze în baza unui contract încheiat cu SC Hidroelectrica SA - sucursala Hidrocentrale Bistriţa privind un obiectiv de investiţii având ca obiect lucrări hidroenergetice pe râul Siret. În schimbul banilor, Gheorghe Ştefan a promis că va interveni pe lângă funcţionarii din conducerea Hidroelectrica, societate cu capital majoritar de stat care aloca fondurile necesare investiţiei, pentru a se continua finanţarea obiectivului.

În urma solicitării lui Gheorghe Ştefan, în perioada 2010 – 2011, între SC FC Ceahlăul SA Piatra Neamţ, în calitate de prestator, şi firma de construcţii, în calitate de beneficiar, au fost încheiate şapte contracte de reclamă şi publicitate în temeiul cărora au fost emise nouă facturi fiscale şi a fost achitată prin ordine de plată suma totală de 998.000 de lei, în condiţiile în care nu există nici un document privind executarea obligaţiilor asumate de prestator.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-12-28Parerea ta...

ANONIM
28 Dec 2017

Cred ca patul din celula nu i.a fost ocupat sau pangarit ...toate se plătesc în viata ...chiar si huzurul !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE