2023-09-22 03:46

A fost descoperit primul laborator clandestin de produse anabolizante din România

 |  12:11
A fost descoperit primul laborator clandestin de produse anabolizante din România

Primul laborator de produse anabolizante din România a fost descoperit de anchetatori. În acest caz au fost făcute 15 percheziţii în ţara noastră şi 22 în Republica Moldova, în timp ce unsprezece persoane vor fi duse la audieri.

S-au făcut 15 percheziţii domiciliare în judeţele Iaşi, Bacău, Bucureşti, Constanţa şi Sibiu, în vederea destructurării unui grup infracţional organizat, specializat în fabricarea şi comercializarea în spaţiul Uniunii Europene de substanţe anabolizante. Simultan, pe teritoriul Republicii Moldova, procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, împreună cu ofiţerii Departamentului Antifraudă şi Conformare al Serviciului Vamal, au făcut 22 de percheziţii domiciliare, în baza unui acord privind constituirea unei echipe comune de anchetă cu autorităţile judiciare moldovene, încheiat cu sprijinul EUROJUST. 

“În cauză s-a reţinut că mai multe persoane cu dublă cetăţenie română/moldovenească ar fi constituit, în a doua jumătate a anului 2021, un grup infracţional, specializat în fabricarea de produse care conţin substanţe dopante cu grad de mare risc. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, a fost descoperit primul laborator de produse anabolizante din România”, se arată în comunicatul remis de Poliţia Română şi DIICOT.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE