2021-07-26 22:25

Şi-au băgat singuri Guran-ul în casă

 |  21:01
Şi-au băgat singuri Guran-ul în casă

Imediat după ce, luni seară, Traian Băsescu l-a făcut praf pe subiectul Roşia Montană, Victor Ponta a luat televiziunile la rând, B1 TV şi TVR, unde l-a acuzat pe şeful statului că „teleprezidenţiază”. La TVR era programat ca premierul să fie intervievat de omul de casă al PSD, Claudiu Lucaci. Însă, de la Palatul Victoria s-a cerut ca premierul să-l aibă în faţă pe Moise Guran.

Aşa s-a ajuns ca emisiunea să se desfăşoare în trei: Ponta, Lucaci şi Guran, potrivit informaţiilor primite de Bursa Zvonurilor. Ultimul şi-a luat în serios meseria de jurnalist şi l-a pus pe premier în situaţii penibile, văzându-se clar că habar n-are despre ce conţine proiectul de lege privind exploatarea auriferă înaintat Parlamentului. Deh, ce-şi face omul cu mâna lui... Sau să fi dorit echipa lui Ponta să încerce recredibilizarea TVR fix pe spinarea şefului ei? Nu le-a ieşit decât să-l reconfirme pe Moise Guran ca ziarist sadea.

Iacătă pozna

Miliardarul George Soros este prieten la cataramă cu guvernatorul Mugur Isărescu. Tot Soros este tovarăş bun cu Wesley Clark, consilierul premierului Victor Ponta. Victor Ponta a trimis o lege în Parlament privind exploatarea aurului. Soros are interese în domeniu. Traian Băsescu a insistat ca aurul extras în România să rămână în ţară, mai exact să fie cumpărat de Banca Naţională. Guvernatorul a respins această idee, în urmă cu câţiva ani. Propunerea preşedintelui seamănă, în aceste condiţii, al naibii de mult, cu un şah dat lui Isărescu. Încurcă-i, drace! Apropo, ce-o fi vorbit Wesley Clark cu Stoica Gruia, care caută bani pentru cumpărarea CFR Marfă? I-o fi zis să plăteasca în aur?

Victor, Crin şi americanii

Crin Antonescu este nervos tare pe „colegul său de serviciu public” Victor Ponta. Din multe şi mărunte motive. Unul ar fi că PSD îl cam ia de prost şi face ce vrea la guvernare, şantajându-l cu retragerea sprijinului pentru candidatura la preşedinţie. Altul, mai puţin cunoscut, este că Departamentul de Stat nu vrea să stea de vorbă cu el, după ce a văzut în vara trecută ce-i poate capul, dar cu premierul vrea. Pe Crin l-au apucat şi mai tare nervii când a aflat că, în curând, vicepreşedintele Joe Biden îl va primi pe Victor Ponta. Pe el, nici gând.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-09-23Parerea ta...

SERBANESCU MARIUS
21 Sep 2013

Guran e un profesionist foarte bine documentat in domeniile pe care le abordeaza, si mereu pune intrebari incomode interlocutorilor. Si mai are o "boala", nu renunta cand invitatul vrea s-o scalde cu povesti.
WIKI-KICS
23 Sep 2013

USA intotdeauna a pus doar marionete in toate tarile controlate de ei. Lumea s-a intors cu curu'n sus. Americanii si-au pus un negru, nemtii aduleaza o ... frau, si motii ... vand aurul. Si merem toti pe mormantu' Iancului la mici si bere cu mitropoliti si boierii din regat in frunte.
MARIUS
24 Sep 2013

Moise Guran era ziarist adevarat si cand era la Antena 3. El avea subiectele lui economice si se vedea ca are coloana vertebrala. Imi place de el la radio si la tvr ..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE