2021-07-26 23:10

Nu e bine, doamna deputat Negruţ!

 |  18:31
Nu e bine, doamna deputat Negruţ!

Cornelia Negruţ (foto) este deputat ales din partea Partidului Conservator în Maramureş, colegiul uninominal nr. 6.

Ea este şi singura femei deputat a lui Dan Voiculescu, dacă nu o luăm în seamă pe ministresa Maria Grapini. Marţi, colegii ei de grup parlamentar i-au rezervat onoarea de a susţine Bugetul. Din păcate, Bursa Zvonurilor are o veste tare proastă pentru doamna deputat, care o să-i strice fericirea pe care a simţit-o la dezbaterile pe Buget. Este cercetată de ANI. Îi urăm integritate plăcută!

Ţurcaşiu  lucrează” la un copil

 

Anca Ţurcaşiu este o femeie fericită, cu un soţ iubitor şi un băiat ascultător. Vedeta a declarat de nenumărate ori că are o familie fericită şi se simte împlinită. Cu toate astea, frumoasa brunetă îşi mai doreşte un copil. Aceasta şi-a exprimat dorinţa de a redeveni mamă, însă are totuşi o teamă. Anca Ţurcaşiu crede că nu mai are vârsta potrivită pentru a avea un copil. Se pare, însă, că soţul a convins-o, iar în prezent, cei doi îşi doresc un al doilea copil, mai mult ca niciodată. Apropiaţii spun că Anca Ţurcaşiu îşi doreşte o fetiţă.

Înalta Curte, tot mai aproape de parlamentari

Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) se va muta din Palatul Parlamentului în noul sediu. Contractul pentru ridicarea noului sediu SPP a creat numeroase controverse prin costurile imense ale proiectului. La atribuire, valoarea contractului era de peste 32 de milioane de euro. De-a lungul anilor, contractul a crescut prin acte adiţionale, ultimul dintre ele fiind din luna septembrie, prin care firma constructoare, Bog'Art, a mai primit două milioane de euro pentru continuarea lucrărilor. În locul SPP, în Palatul Parlamentului va veni Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Astfel, parlamentarii nu se vor mai obosi prea mult când ajung în instanţă!


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE