2021-04-20 20:43

Noul ministru al Muncii a fost timp de 13 ani șofer la Protecția Copilului Botoșani

 |  14:23
Noul ministru al Muncii a fost timp de 13 ani șofer la Protecția Copilului Botoșani

Numirea deputatului PSD de Botoșani Marius Constantin Budăi în funcția de ministru al Muncii și Justiției sociale i-a suprins până și pe cei din familia sa.

În CV-ul postat pe site-ul Guvernului, el a menționat că, în perioada 1995-2008, a fost “referent, inspector, inspector de specialitate” la Direcția Generală de Asistentă Socială și Protecția Copilul Botoșani, iar între 2009 și 2013, a ocupat postul de “șef serviciu achiziții publice, administrativ”. Însă, potrivit informațiilor noastre, în perioada 1995-2008, adică timp de vreo 13 ani, Marius Constantin Budăi a fost într-adevăr încadrat ca “referent, inspector, inspector de specilitate”, dar, în realitate, a fost șofer la Direcția Generală de Asistentă Socială și Protecția Copilul Botoșani. Ulterior, el a figurat ca “șef serviciu achiziții publice, administrativ” la aceeași instituție, adică a fost magazionerul acestei direcții.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-11-27Parerea ta...

M. KRONA
15 Dec 2018

Dar de ce va intereseaza pe dumneavoastra ce sofer a fost el? Nu sunteti in stare sa ii evaluati activitatea daca e buna sau rea? Atata va duce capul? Barfa? Jurnalismul Dumneavoastra a ramas in stadiul de barfa? Sunteti sub nivelul unui sofer cu 13 ani vechime.
ADRIAN
22 Dec 2018

Si trebuie sa va credem pe cuvânt sau aveti vreo dovada?
IOAN BALAN
24 Dec 2018

Asta știe sa conducă!
IOANE...
24 Dec 2018

ai uitat GHILIMELELE!
FANEL
02 Ian 2019

M KRONA...fata suparare...pe mine unul ma intereseaza pentru ca el si cu ceilalti de la conducere iau decizii si pentru mine. Mai e un Andrusca, un Daia si lista poate continua. Ce facem? Promovăm mediocritate in fruntea statului?
MADALINA
02 Mar 2019

Ai carte... n-ai parte.... ( toți analfabeti ne conduc și ne reprezintă) Meseria brățară de aur... (carte multă bani puțini...) Peștele se imputa de la cap... iar peștele e România... Trist și adevărat pt că... pădurea tot pe topor il votează.... pt ca are coadă de lemn....
IVANOVICI
04 Mar 2019

M.Krona,nu vreau sa fiu condus si nu vreau sa decidă viitorul meu si al copiilor mei aceasta adunătură de analfabeți si incompetenți.Poate d-voastră vă place sau îi adulati mai rău ca pe niște sfinți,dar eu fac parte din tabara adversa ,adic a celor nemulțumiți și...nu suntem puțini... Acești viermi din buzunarul meu,al tău,la toata lumea trăiesc,si nu cred ca pe viitorul apropiat să le mai acord votul meu ceea e nu am făcut-o niciodată Prostia si minciuna au picioare scurte.....Iar eu nu le suport.
JKR
04 Mar 2019

Prosti de astea ne conduc tara, ca Dancila..proasta prostilor...
ALEXANDRU
05 Ian 2020

inainte de a comenta informativa netul va sta la dispozitie,trebuie sa stii sa-lfolosesti.OMULARE STUDII SUPERIOARE IN ECONOMIE FINANTE BANCI.
ADRIAN
06 Ian 2020

dobitocul asta chiar se crede mafalda....de cate ori deschide gura spune aceleasi tampenii....se crede asa destept,,crede ca le stii pe toate..ca detine adevarul abolut......numai boii nu au indoieli,trebuie sa te feresti de astfel de oameni.....mai bine ramanea la..covrigul lui.
GIONI
17 Feb 2020

Acest Budai cu scoala la fabrica de diplome Spiru Haret, transpira de cate minciuni si propaganda ne serveste pe televizor. Dupa ce a facut praf finantele tarii impreuna cu alti absolventi de spiru, vine ca un nesimtit sa ne spuna ce bine am dus-o si noi nu stiam si ce rau o s-o ducem ca nu mai sunt ei la robinetul cu bani. Soferii de pe timpul lui Nastase au ajuns sa ne conduca. Mars la lada de gunoi a istoriei.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE