2020-10-28 14:16

„Naş” controversat pentru cuplul Olguţa VASILESCU - Claudiu MANDA

 |  12:45
„Naş” controversat pentru cuplul Olguţa VASILESCU - Claudiu MANDA

De mai bine de un an de zile, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguţa Vasilescu, este mai tot timpul văzută în compania senatorului Claudiu Manda, lider al PSD Dolj.

Trebuie precizat că Olguţa Vasilescu a divorţat, în 2016, de fostul jurnalist Ovidiu Wlassopol, după 14 ani de mariaj, iar Claudiu Manda divorțase și el, în 2015, de soția sa, medic stomatolog. Potrivit informaţiilor noastre, Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda şi-au unit destinele la sfârşitul verii trecute la Consulatul României de la Roma.

Martor la căsătoria civilă a celor doi parlamentari PSD a fost omul de afaceri craiovean Constantin Enea, care, la sfârşitul anului trecut, a fost trimis in judecată, în stare de libertate, de către DNA în dosarul deputatului PNL Mihai Voicu, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei sau a autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.  Potrivit unui comunicat al DNA, alături de Mihai Voicu, procurorii i-au mai trimis în judecată pe Dan-Lucian-Ştefan Mogoş, la data faptei secretar general coordonator al PNL Dolj, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de folosire a influenţei sau a autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite şi pe Constantin Enea, la data faptei vicepreşedinte al Biroului Permanent Teritorial al PNL Dolj şi reprezentant al SC Coliseum SA, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare de bani. De asemenea, a fost trimisă în judecată SC Coliseum SA, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de spălare de bani. În cauză s-a dispus măsura asigurătorie a sechestrului asupra unor bunuri imobile ce aparţin inculpaţilor SC Coliseum SA, Enea şi Voicu. Dosarul a fost trimis spre judecare Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, cu propunere de a se menţine măsurile asigurătorii dispuse în cauză. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-01-31Parerea ta...

ANONIM
29 Ian 2018

POFITIM NATIUNE CIOCIOLINELE MASCULINE SI FEMININE CICA FAC POLITICA TARII FARA NEURONI SI CU GANDUL DOAR LA BULA SI LA BIZDA.
ANONIM 2
29 Ian 2018

Inseamna ca s-au casatorit ilegal. Potrivit legii romane, ca sa se casatoreasca la consulatul din Roma, ar trebui ca cel putin unul dintre ei sa fie inregistrat ca rezident in fata autoritatilor italiene-nu cred ca e cazul.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE