2021-07-26 22:33

„Mama Natură” se iubeşte cu un stripper

 |  19:47
„Mama Natură” se iubeşte cu un stripper

Roxana Ionescu (foto) a trecut peste momentul divorţului, iar acum este în culmea fericirii. „Mama Natură” se iubeşte, de mai bine de o lună, cu un stripper. Cei doi s-au cunoscut într-un club din Mamaia şi se pare că se înţeleg perfect.

Surse din anturajul Roxanei Ionescu spun că vedeta tv este foarte fericită, însă nu este pregătită încă să-i dezvăluie identitatea bărbatului misterios, pe motiv că presa speculează foarte mult. Roxana Ionescu le-a declarat prietenilor că în prezent este mulţumită de viaţa ei, însă nu vrea să se căsătorească prea curând.

„Împăratul” îl trage în jos pe Silaghi

Preşedintele Traian Băsescu l-a anunţat public pe premierul Victor Ponta că nu este de acord cu o nouă numire a lui Ovidiu Silaghi, vechi client la Bursa Zvonurilor, în fruntea Ministerului Transporturilor. Motivul oficial invocat de şeful statului a fost că „nu s-a evidenţiat deloc, a părut a fi aşa, un fel de apă sfinţită” în mandatul de anul trecut.

Un alt motiv pentru care Băsescu nu-l înghite pe Silaghi este că acesta este unealta lui Mihail Vlasov, zis „Împăratul”, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR). De altfel, pretendentul la şefia Transporturilor este şi preşedintele CCI Satu-Mare şi iniţiatorul legii prin care Registrul Comerţului trecea din subordinea Ministerului Justiţiei în cea a CCIR, afacere prin care Vlasov punea anual mâna pe zeci de milioane de euro. „Împăratul” l-a recompensat, în  perioada 2009-2012, pentru iniţiativă cu funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Romexpo SA, controlată de CCIR.

Garda cu ochi albaştri

 

A auzit cineva de pe aici de Florin Diaconu? Ei bine, e comisar şef al Gărzii de Mediu din luna mai şi una dintre cele mai mari necuvântătoare ale guvernării Ponta. De ce n-o spune el poporului cum apără mediul? Dracu ştie. Ori n-o face nimic, ori o face prost? Cert este că, susţin veterani din Gardă, toţi predecesorii săi, începând cu generalul Silinescu, au avut ochi albaştri. Ar fi culmea să se strice tradiţia tocmai acum! Are cineva o poza cu Diaconu?


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-07-31

In legatura cu acest articol...

Miza Hayssam
Parerea ta...

VFD
27 Ian 2015

se potrivesc la cum arata.ea oricum e sexyyy
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE