2021-04-20 19:26

Iohannis nu-l mai vrea în Guvern pe ministrul bâlbâit de la Dezvoltare

 |  12:28
Iohannis nu-l mai vrea în Guvern pe ministrul bâlbâit de la Dezvoltare

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, senatorul PNL de Vrancea Ion Ştefan, are zilele numărate în fruntea acestei înstituţii, după ultima gafă publică.

Potrivit informaţiilor noastre, cel mai furios pe gafa ministrului Ion Ştefan a fost preşedintele Klaus Iohannis, care i-a transmis premierului Ludovic Orban că poate ar trebui să îi facă o altă propunere de ministru pentru acest portofoliu. La ultima şedinţă de Guvern, Ion Ştefan a avut mari dificultăți cu pronunțarea corectă a denumirii programului „PNDL 2”. Ministrul s-a bâlbâit de câteva ori, fără să reușească să spună fără greșeală „PNDL 2”, astfel că a izbucnit în râs, în zâmbetele unora dintre miniștrii prezenți. Apoi, el a încercat să explice faptul că este mai obișnuit cu munca de la PNL decât de la PNDL, și din acest motiv i-ar fi fost mai greu să pronunțe „PNDL 2”.

PNDL reprezintă inițialele pentru Programul Național de Dezvoltare Locală. Trebuie precizat că actualul ministru al Devoltării a intrat în atenția opiniei publice după ce a evitat să spună dacă şi-a plătit sau nu datoriile către primărie, pentru locuinţa de 900 de metri pătraţi pe care o deține la Focșani. De fapt, el a susţinut că are o vilă atât de spațioasă pentru că arhitectul ar fi pus, din greșeală, o grindă mai mare decât era stabilit. Deşi construcţia există de 19 ani, ministrul Ștefan a recunoscut că nu a înregistrat-o niciodată integral la primărie şi nici nu a achitat dările pentru ea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-01-27Parerea ta...

OANA
30 Ian 2020

Hai mai jucati-va cu fondurile europene, jucati-va pana nor mai fi, ce mai vrea Johanis, vi se pare corect ca Johanis sa se amestece in treburile guvernului. De cand a venit acest guvern totul este bolocat, evaluarea proiectelor dureaza cate un an .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE