2021-08-01 10:09

Geniile lui Dan Voiculescu au dat-o în bară cu Roşia Montană

 |  18:46
Geniile lui Dan Voiculescu au dat-o în bară cu Roşia Montană

Nu mai departe de miercuri, îndemânaticului senator Tudor Barbu (foto) şi preastrălucitului său coleg de partid şi Parlament Ovidiu Raeţchi le-a mai trecut prin căpşoare o idee de finanţare pentru formaţiunea fondată de Dan Voiculescu. Că, de, e greu cu 0,1 la sută să capeţi un loc la europarlamentare. Şi ce credeţi că făcură? Porniră într-o acţiune de recunoaştere în grup mare de parlamentari PC taman la Roşia Montană, de unde trebuie să se întoarcă duminică la prânz cu cercetarea făcută.

Toate bune şi frumoase numai că o comiseră! Unul dintre inteligenţi trimise mai devreme materialul care trebuia să apară duminică, după vizitarea obiectivului minier. Funcţionarii se executară prompt şi-l publicară! D-aci până la scandal intern nu fu mare distanţă! Găsiră repede şi acarul Păun. O secretară!

Materialul cu pricina este pro-proiectul Roşia Montană, cum reieşi în urma documentării care nici nu începu. Surpriza cea mai frumoasă o vor avea parlamentarii PC care deja au anunţat în presa locală ca sunt împotrivă! Dom profesor, lucrăm şi noi puţin mai inteligent?

Păţania lui Ponta la “Cantemir”

Actualul premier, Victor Ponta, era prin 2004 şeful Corpului de Control al guvernului Năstase, dar şi preda drept penal la Univesitatea “Dimitrie Cantemir”. În prima calitate, mergea la examene însoţit de SPP-işti, iar aceştia, ca să nu se plictisească, făceau mişto de studenţii mai slăbuţi, la propriu şi la figurat. Azi aşa, mâine aşa, până i-a sărit muştarul rectorului de atunci, Luburici Momcilo, care l-a dat afară de nu s-a văzut. Cât era el pupilul marelui Adrian Năstase.

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil vor locui împreună

Sătulă să stea departe de iubitul ei, Dani Oţil, Mihaela Rădulescu intenţionează să se mute definitiv cu acesta în România. Cei doi vor locui într-un apartament cu patru camere, în inima Bucureştiului. Surse din anturajul celor doi spun că propunerea a venit din partea lui Oţil, care vrea să petreacă mai mult timp cu Mihaela, iar relaţia lor să evolueze aşa cum e normal. În ciuda faptului că sunt extrem de rezervaţi atunci când sunt în public şi nu le scapă nici un gest nelalocul lui, Dani şi Mihaela au fost surprinşi de foarte multe ori în ipostaze romantice, demne de o peliculă de succes.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-09-05Parerea ta...

BERBEK
07 Sep 2013

La Rosia Montana este furat aurul ! Tehnologia este extrem de poluanta si se foloseste in Africa!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE