2021-04-20 19:51

Disperarea lui Oprișan

 |  14:45
Disperarea lui Oprișan

Faptul că baronul de Vrancea, Marian Oprişan, a votat la Comitetul Executiv Național pentru Mihai Tudose, confirmă încă o dată faptul că nu a fost, nu este și nu va fi niciodată în grațiile lui Liviu Dragnea.

Și acest lucru este demonstrat și prin faptul că, în cabinetele Grindeanu și Tudose nu s-a regăsit niciun ministru originar din Vrancea. Însă, marea nemulțumire a lui Oprişan față de Dragnea provine și din faptul că, atât în guvernarea Grindeanu, cât și în cea a lui Tudose, nu a putut să-și impună un prefect, sau măcar un subprefect, agreat de el. Ca atare, chiar și acum prefect al județului Vrancea este Sorin Ionel Florin Hornea, numit de ex- premierul Dacian Ciolos pe 13 aprilie 2016, iar subprefectul, Cristian George Bazilescu, este instalat tot de guvernarea tehnocrată.

În actuala conjunctură, șansele ca Oprişan să-și impună vreun ministru în echipa Dăncilă, ori să schimbe prefectul, rămân aproape de zero, fiind de acum evident pentru toată lumea cât de mare este „dragostea” dintre el și Dragnea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-01-22Parerea ta...

PAF
19 Ian 2018

Misa si psd dragnea le-a dat o lovitura mortala ziaristilor in special dpdv financiar.hei antena 3_si romania tv slugi ce faceti acum cand stapanii vostri v-a dus la saracie?
GUVERN
19 Ian 2018

Daca nu-i schimba pe misa si petcu cei care au marit preturile psd a dat degeaba pe tudose afara.misa asta este un nemernic a distrus o tara si este sluga fmi.asta trebuie luat in suturi.
TU OPRISAN
23 Iul 2018

esti o piaza rea a psd ului Numai cand te vede lumea si se revolta la cate hotii si marsavii ai facut
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE