2021-07-28 17:13

Bursa zvonurilor: Stroe, terfelit de Petrache

 |  20:49
Bursa zvonurilor: Stroe, terfelit de Petrache

După cum deja se ştie, domnul Florin Raportaru a fost uns şef peste Poliţia din Ilfov. Ce nu se ştie este faptul că Raportaru este cel care a băgat zânzanie între Marian Petrache, şeful PNL Ilfov, şi Radu Stroe, ministrul de Interne. În această poveste liberală, cel care aparent a pierdut este Niculae Marinescu. Iniţial, Stroe îl numise pe Marinescu şef la Poliţia Ilfov. Enervat la culme că s-a trecut peste el, Petrache a cerut demisia lui Stroe. Ministrul şi-a cerut scuze şi l-a aruncat pe Marinescu la conducerea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IGPR. Astfel, lucrurile au intrat pe făgaşul lor normal în judeţul patronat de liberalul Petrache. Acum s-a înţeles perfect de ce este mai bun pentru funcţia de şef al Poliţiei din Ilfov Raportaru decât Marinescu: pentru că are susţinerea lui Petrache!

Frunzăverde de alt partid

Pe partea dreaptă a politicii mişcă ceva. Sorin Frunzăverde, poreclit şi „împăratul de Severin”, fost prim-vice la PDL şi actual vice la PNL, pare că nu are linişte şi mai că ar pune de un partid nou, un fel de a treia cale. Foarte dornic să îl suspende din nou pe Băsescu, cel puţin în declaraţii, deşi mulţi îl bănuiesc a fi un fel de „cal traian” infiltrat în USL, Frunzăverde a dat deja sfoară în ţară că face înscrieri pentru un partiduleţ nou, de esenţă populară. Jalea din PDL şi „teroarea” dinaintea Congresului PNL par să fie stările de fapt pe care se bazează iniţiativa lui Frunzăverde, vizaţi fiind pedeliştii descumpăniţi şi peneliştii de pe lista neagră a lui Antonescu. Succesul noii construcţii politice depinde însă de ce li se va promite noilor recruţi, pentru că doar carisma lui Frunzăverde nu credem să aducă mare lucru.

Lidia Iliescu, gafe la CSA

Pe vremea lui Ceauşescu, ACR era considerat „cimitirul generalilor”, pentru că acolo erau aruncaţi, în funcţii înalte cu salarii barosane, persoanele importante din PCR care nu mai reprezentau interes pentru sistemul comunist. În zilele noastre, Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a devenit „cimitirul elefănţelelor”, pentru că aici soţiile de demnitari au primit sub funduleţ fotolii pufoase şi simbrii în „aur”. Lidia Iliescu, soţia celebrului deputat PSD Iliescu - dar nu Ion -, este şefă peste Departamentul Protecţia Asiguraţilor din CSA. Periodic, doamna emite decizii care frizează ridicolul. De exemplu: a respins ca nefondată o reclamaţie pentru că nu a fost în stare să deosebească o motocicletă Honda de o maşină… Honda. Când i s-a atras atenţia că a comis o eroare impardonabilă, doamna Iliescu a refuzat să mai analizeze documentele.

Citeşte şi:

Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639868-06-18Parerea ta...

BUZOIANU
31 Ian 2013

Aceasta Lidia Iliescu este o CATASTROFA!!! Si din pacate nu este singura cocotata in functia de Director, pe un salariu deloc de neglijat. Va mirati ca nu este in stare ca deosebeasca o motocicleta de un autoturism ?! Pai cum sa le deosebeasca cand aceasta "doamna" nu are cunostiinte minime despre asigurari, daune, aspecte tehnice si in general despre legislatia pe care ar trebui sa o aplice si pe care a incalcat-o in repetate randuri, protejand societati precum ASTRA, CARPATICA, EUROINS. Singura calitate a Lidiei Iliescu este faptul ca este sotie de deputat iar acest statut i-a asigurat si in trecut un post caldut la AVAS. Sper doar ca viitoarea conducere a ASF sa angajeze personal cu expertiza in domeniu, persoane curate, care sa nu fi fost implicate in acte de coruptie sau sa nu faca obiectul unor cercetari penale , iar anumitor personaje cu statut de sotie sau amanta de deputat, senator, ministru etc. sa li se dea REJECT. DEFINITIV !
TICU
01 Feb 2013

Soțul doamnei Lidia nu mai este deputat din 2008 și răspunde la numele de Valentin Adrian Iliescu.
SEFUL DE POST
01 Feb 2013

PETRACHE se comporta ca un BARON LOCAL, ca de altfel toti BARONII din politichia romaneasca. Oricum trebuie sa dea socoteala in fata organelor de ancheta pt comploturile ticluite impreuna cu celebru VLAD de la SIPI IF.
CONTEAZA NUMELE?
01 Feb 2013

Sa fiu in locul d-lor,mai rau as face.ASA POPOR,ASA CONDUCATORI!
IPJ GORJ
01 Feb 2013

poate de data asta corpul de control al mai va face drepatate si la gorj ca in urma cu un an nu a facut decit sa l faca pe caragea sa scoata 100 000 euro pe care i a dat la MAI lui IGAS si BERCA.caragea a ajuns sa privatizeze toata politia din gorj si sa se mentina in functie numai prin acte de coruptie,stringind bani ce i a dat la pdl .i a aranjat toate intinirile lui igas la rinca si a fost mentinut in functie cu toate abuzurile comise ce au fost dovedite de mai.acum se lauda ca va ajunge secretar de stat caci are sprijinul premierului ponta
CSA
01 Feb 2013

Pentru corecta informare a publicului, sotul Lidiei Iliescu a fost initial deputat UNPR, intre 1996-2000, deputat PSDR ( 2000-2001 ), deputat PSD ( 2001-2003 ) iar dupa 2003 deputat PDL. Lupta pentru ciolan a fost apriga! Iar faptul ca in prezent acesta nu mai este deputat nu are nici un fel de relevanta pentru a lui soata si pentru modul in care aceasta isi face meseria, sau mai exact nu si-o face. Un lucru este clar: acesta nu a fost angajata in CSA pentru capacitatile sale profesionale. Habar nu are pe ce isi pune semnatura !
COLEGI CSA
02 Feb 2013

Articolul este o comanda murdara din partea unora care si-au propusl sa o denigreze pe d-na Iliescu , hartia in cauza este veche si nu poarta semnatura ei. Deci nu va mai inghesuiti sa va revarsati aici ura, invidia si rautatea care va rontaie pentru ca nu reusiti decat sa dati dovada de propria voastra prostie si incompetenta.
COLEG CSA
02 Feb 2013

Stimate coleg din CSA nu te mai obosi sa o scoti basma curata pe acesta doamna care este un monument de incompetenta ! Ce-i drept nu e singura. Dar poate ar trebui sa se faca publice si alte cazuri, ce zici ?! Aici este doar un exemplu si nu cred ca ai vrea ca opinia publica sa cunoasca adevarul despre cum se concep anumite raspunsuri catre petenti: de comun acord cu societatile reclamate si fara macar a vedea si analiza dosarele ! Si toate in dauna si in batjocura pagubitilor. Sunt zeci de raspunsuri care poarta semnatura Lidiei Iliescu prin care ii sfideaza, la propriu, pe cei pagubiti. Multi dintre cei care s-au adresat CSA, fara succces insa, au castigat ulterior in instanta. Si atunci ce rol mai are CSA?! Lidia Iliescu, in calitate de director este raspuzatoare de activitatea directiei pe care o conduce si de activitatea subordonatilor sai. Iar faptul ca aceasta nu a semnat raspunsul in cauza nu are importata: stia despre acest caz iar cand s-a revenit, ca urmare raspunsului halucinant emis de CSA, aceasta avea sansa sa indrepte eroarea dar nu a facut-o. Aceasta "doamna" pe care tu o aperi si-a pus semnatura pe MULTE! documente al caror continut incalca propriile norme emise de CSA ! Pentru tine si cei ca tine , care fac parte din aceeasi "gasca" cand se dau in vileag anumite fapte pentru care exista dovezi scrise ! si nu putine, inseamna RAUTATE. Iar faptul ca ii faci prosti si incompetentii pe proprii tai colegi spune multe despre mocirla din aceasta institutie in care te scalzi si tu. In ceea ce o priveste pe Lidia Iliescu nu vad ce ar fi de invidiat la o astfel de persoana: nu este nici vreo eminenta cenusie ( ba chiar submediocra as spune ), nici vreo frumusete, iar bani mai au si altii, asa ca ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE